Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη για τους τελικούς στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη για τους τελικούς στο ΟΑΚΑ
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (14/06 21:00, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta) για το Game 2 των τελικών της Basket League με τους «ερυθρολεύκους» να προηγούνται με 1-0 στη σειρά.

Το σκηνικό αλλάζει και μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται για δεύτερη φορά στους φετινούς τελικούς της Basket League στη «μάχη» του παρκέ την Τρίτη (14/06 21:00, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta).

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το break που θα τους φέρει μία ανάσα από τον τίτλο και οι «πράσινοι» θέλουν να γυρίσουν τον διακόπτη. Οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα στη σειρά με 1-0 έπειτα από την νίκη τους στην πρεμιέρα του ΣΕΦ που ήρθε και με πειστικό τρόπο.

Στην πορεία προς τον δεύτερο τελικό, ο Γιώργος Βόβορας δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά την προετοιμασία της ομάδας και αναμένεται να έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ρόστερ.

Ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στη λίστα των «αμφίβολων» δύο ονόματα, εκείνα των Σακιέλ ΜακΚίσικ και Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία στην πρόσφατη προπόνηση, ενώ ο Ζαν Σαρλ ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές και αναμένεται να κριθεί τελευταία στιγμή και η συμμετοχή του ίδιου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα