Γουάιτ: «Σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν τους τελικούς»

Γουάιτ: «Σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν τους τελικούς»
Η σειρά των των τελικών της Basket League αρχίζει το Σάββατο (11/6, 21:30) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ο Οκάρο Γουάιτ εξήγησε πως η πιο μεγάλη στιγμή της σεζόν έφτασε για τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε το Game 5 για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λάρισας και να προκριθεί στους τελικούς της Basket League, εκεί όπου θα παραταχθεί με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό που έχει ρεκόρ 4-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την πλευρά του, ο Οκάρο Γουάιτ εξήγησε πως οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι κάτι που σκέφτονται άπαντες στον Παναθηναϊκό από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ

«Γειά σε όλους,

Η πιο μεγάλη στιγμή της σεζόν έφτασε. Οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι κάτι που σκεφτόμαστε από την αρχή της σεζόν.

Η σειρά με τη Λάρισα αποτελεί παρελθόν για εμάς. Στο τελευταίο ματς δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και κάναμε όλα όσα έπρεπε για να κερδίσουμε. Είχαμε δίπλα μας τον κόσμο μας πράγμα πολύ σημαντικό για εμάς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον πρώτο τελικό της χρονιάς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ξέρω πως το γήπεδό τους θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα θα είναι σκληρή. Ωστόσο, αυτό δεν θα πρέπει να μας επηρεάσει.

Θέλουμε να παίξουμε δυνατά στην άμυνα από την αρχή και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Λένε πως το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό ωστόσο θεωρώ πως όλα τα παιχνίδια έχουν ανάλογη σημασία. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς ό,τι και να συμβεί.

Τα ξαναλέμε σύντομα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα