Απόλλων: Νέο κρούσμα και αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Newsroom
Απόλλων: Νέο κρούσμα και αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ένα νέο κρούσμα βρέθηκε θετικό στον Απόλλωνα Πάτρας με την ομάδα να ανακοινώνει πως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 2/1 αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Απόλλων Πάτρας προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ένα νέο κρούσμα στις τάξεις της ομάδας, που όπως τονίζει χαρακτηριστικά αφορά παίκτη. Η συγκεκριμένη συνθήκη σε συνδυασμό με τα κρούσματα του Παναθηναϊκού, έφερε την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι της ημέρας που αναβάλλεται μετά τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και της Λάρισας με τον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Απόλλων Πάτρας:

«Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας Oscar διαγνώστηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή της ομάδας.

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας Oscar βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Και μετέπειτα η ανάρτηση:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα