ΚΑΕ Άρης κατά της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

ΚΑΕ Άρης κατά της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

Βασίλης Βλαχόπουλος
ΚΑΕ Άρης κατά της ΕΕΑ για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής!

bet365

Στην ΚΑΕ Άρης εκφράζουν τον εκνευρισμό τους για τους χειρισμούς των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα.

Στην ΚΑΕ Άρης καταγγέλλουν ότι δεν εκλήθησαν σε καμία από τις δύο συνεδριάσεις της ΕΕΑ ούτως ώστε να καταθέσουν τις θέσεις τους, ούτε είχαν γνώση περί των καταγγελιών που κατατέθηκαν εναντίον της.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκλήθη στις 2/8 οπότε και συνεδρίασε η Επιτροπή για να βγάλει την πρώτη απόφαση. Δε γνώριζε καν τα ονόματα των πιστωτών που παρενέβησαν στην Επιτροπή. Κατά δεύτερον ακόμα και στην αίτηση θεραπείας - ανάκλησης και επαναφοράς των πραγμάτων στην προτέρα κατάσταση, η οποία εξετάστηκε σήμερα 31/8, και πάλι δεν κλήθηκε ο ΑΡΗΣ προκειμένου να εκθέσει τις θέσεις του.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εξετάζει κάθε νόμιμη ενέργεια στην οποία μπορεί να προβεί επί του θέματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι φορείς του μπάσκετ (όπως και του βόλεϊ) έχουν ζητήσει από το αρμόδιο υπουργείο να υπάρχει διαφορετικό ποινολόγιο σε σχέση με το ποδόσφαιρο», αναφέρει η ΚΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα