ΝτιΛέο: «Έμαθα πολλά για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη από τον Κώστα Βασιλειάδη» (vid)

ΝτιΛέο: «Έμαθα πολλά για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη από τον Κώστα Βασιλειάδη» (vid)

ΝτιΛέο: «Έμαθα πολλά για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη από τον Κώστα Βασιλειάδη» (vid)

bet365

«Πληροφοριοδότης» του Ντέιβιντ ΝτιΛέο σχετικά με την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ ήταν ο πρώην συμπαίκτης του στην Μούρθια, Κώστας Βασιλειάδης, όπως αποκάλυψε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του δικεφάλου του βορρά κατά την άφιξη του.

Λίγο μετά την άφιξη του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» για λογαριασμό των ασπρόμαυρων, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε αρχικά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους είμαι εδώ και περιμένω να έρθει η ώρα να πάω στο γήπεδο να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, τον προπονητή μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους της ομάδας. Ξέρω ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν και δεν βλέπω την ώρα να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω σκληρά κάθε μέρα για τη νέα μου ομάδα».

Ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ αποκάλυψε πως ο πρώην συμπαίκτης του στην Μούρθια, Κώστας Βασιλειάδης, του έδωσε πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη: «Είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετά πράγματα για την ομάδα και την πόλη από τον Κώστα Βασιλειάδη, με τον οποίο ήμασταν μαζί πέρσι στη Murcia, αλλά έκανα και την προσωπική μου έρευνα. Μου δημιουργεί λίγο άγχος και ευθύνες όλη αυτή η ιστορία της ομάδας, αλλά είμαι ανυπόμονος να μπω στο γήπεδο και να ξεκινήσω».

Σχετικά με την συμμετοχή του στο πρόσφατο Summer League του ΝΒΑ, σχολίασε: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για μένα το να παίξω εκεί και ανάμεσα σε τόσο ταλαντούχους παίκτες, αλλά και μπροστά σε τόσους ανθρώπους και προπονητές από το ΝΒΑ. Πιστεύω ότι κέρδισα πολλά από αυτή την συμμετοχή μου και ελπίζω να τα φέρω στον ΠΑΟΚ αυτή την χρονιά και να βοηθήσω ακόμη περισσότερο».

Τέλος, ο ΝτιΛέο εξηγήσε πως αυτό που του έλειψε περισσότερο πέρσι στο μπάσκετ, ήταν ο κόσμος στις εξέδρες: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν οι φίλαθλοι. Ήταν πολύ έντονη η απουσία τους πέρσι. Το καλοκαίρι είχα την ευκαιρία στο Summer League να αγωνιστώ παρουσία φιλάθλων, όπως θα είδατε είχε πολύ κόσμο και στο άλλο τουρνουά που γίνεται στις ΗΠΑ, το The Basketball Tournament.

Όλα αυτά δημιουργούν ακόμη πιο έντονη την επιθυμία να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο κόσμος δίνει επιπρόσθετη ενέργεια, δεν συγκρίνεται το να παίζεις μία ολόκληρη σεζόν μπροστά σε φιλάθλους και ανυπομονώ να τους ξανά στο γήπεδο».

Το βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άφιξη του ΝτιΛέο:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα