ΟΠΑΠ Basket League: Για την στέψη η Πετρολίνα ΑΕΚ, «παράταση» θέλει ο Κεραυνός

Newsroom
ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
Συνέχεια ή ολοκλήρωση απόψε (27/5, 19:00) στη σειρά των τελικών της ΟΠΑΠ Basket League, καθώς η Πετρολίνα ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου που επιθυμεί να στείλει την κατάσταση σε Game 5.

Ανάδειξη πρωταθλητή ή παράταση στη στέψη; Το βράδυ της Δευτέρας (27/5) θα γνωρίζουμε τι από τα δυο θα έχει συμβεί, καθώς ο Κεραυνός Στροβόλου υποδέχεται την Πετρολίνα ΑΕΚ στις 19:00, με στόχο τη νίκη που θα φέρει στα ίσα (2-2) τη σειρά των τελικών της ΟΠΑΠ Basket League και θα στείλει την... κούπα σε Game 5.

Η ομάδα του Μιχάλη Κακιούζη γνωρίζει πως έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά της, την ίδια ώρα που οι Λαρνακείς ναι μεν θέλουν να «τελειώσουν τη δουλειά», ωστόσο ακόμη και με ήττα θα έχουν ένα ακόμη championship point στην έδρα τους, στην οποία επικράτησαν με 74-61 των αντιπάλων τους στο Game 3 της περασμένης Πέμπτης (23/5).

Το πρόγραμμα των τελικών

Game 1

ΑΕΚ Λάρνακας - Κεραυνός Στροβόλου 71-64

Game 2

Κεραυνός Στροβόλου - ΑΕΚ Λάρνακας 94-72

Game 3

ΑΕΚ Λάρνακας - Κεραυνός Στροβόλου 74-61

Game 4

Κεραυνός Στροβόλου - Πετρολίνα ΑΕΚ, 27/5, 19:00

Game 5

Πετρολίνα ΑΕΚ - Κεραυνός Στροβόλου, 30/5*

*αν χρειαστεί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα