Ο Πεδουλάκης επέλεξε κοινοτικό στον Παναθηναϊκό!

Ο Πεδουλάκης επέλεξε κοινοτικό στον Παναθηναϊκό!

Αντώνης Καλκαβούρας
Ο Πεδουλάκης επέλεξε κοινοτικό στον Παναθηναϊκό!

bet365

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Aργύρης Πεδουλάκης έχει καταλήξει στη λύση παίκτη με κοινοτικό διαβατήριο, απορρίπτοντας το σενάριο του Αμερικανού.

Ο χρόνος πιέζει και το έργο των ανθρώπων του Παναθηναϊκού Superfoods δυσκολεύει. Αν και στo πίσω μέρος του μυαλού του Πεδουλάκη υπήρχε και το ενδεχόμενο απόκτησης Αμερικανού γκαρντ, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να προχωρήσει. Και αυτό διότι ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν θέλει να ανακατέψει την ομάδα έχοντας έναν παίκτη που θα παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα.

Αυτό σημαίνει ότι κινείται μόνο για «ασόδυο» με κοινοτικό διαβατήριο, τόσο για να ενσωματωθεί άμεσα και στις εγχώριες διοργανώσεις (μιας και θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο), όσο και για «δέσει» με την ομάδα ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων στην Ευρωλίγκα. Εκτός απροόπτου στον Παναθηναϊκό θέλουν παίκτη που να βγάλει όλη τη χρονιά και γι' αυτόν τον λόγο κοιτάζουν και.. δύσκολες (όσο και ακριβές) περιπτώσεις. Δηλαδή ακόμη και κάποιον που να δεσμεύεται με συμβόλαιο!

Άλλωστε η αγορά των ελεύθερων παικτών, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι κάτι παραπάνω από περιορισμένη. Γι' αυτόν τον λόγο το τεχνικό τιμ της ομάδας εξετάζει εξονυχιστικά περιπτώσεις παικτών, έχοντας στα χέρια τους λίστες με ουκ ολίγα ονόματα.

Η πιο ανέφικτη περίπτωση (αν και θα ήταν ο ιδανικός για τους «πράσινους») είναι αυτή του Στέφαν Γιόβιτς του Ερυθρού Αστέρα! Πρόκειται για τον ιδανικό point-guard όσον αφορά αυτά που θέλει ο Πεδουλάκης (κυρίως στον τομέα της οργάνωσης συμπληρώνοντας ιδανικά τον Καλάθη) ωστόσο οι Σέρβοι δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ. Ποσό που φαντάζει... απαγορευτικό!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα