Ανοίγει η αγορά στο ΝΒΑ, απαντάει σε... όλους ο Μπουρούσης

Ανοίγει η αγορά στο ΝΒΑ, απαντάει σε... όλους ο Μπουρούσης

Γιάννης Ράμμας
Ανοίγει η αγορά στο ΝΒΑ, απαντάει σε... όλους ο Μπουρούσης

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Γιάννη Μπουρούση, αλλά κι αυτός περιμένει ν' ανοίξει η αγορά στο ΝΒΑ (1/7), ώστε να ζυγίσει όλες τις προτάσεις. Ποια η δεύτερη σημαντική ημερομηνία.

Θα καταφέρει ή όχι να κάνει το «μπαμ» ο Παναθηναϊκός; Η ερώτηση υπάρχει, η απάντηση όχι ακόμα. Ο Παναθηναϊκός έκανε ό,τι είχε να κάνει (πρόταση αξίας σχεδόν €2.400.000 μέχρι το 2018), αλλά πλέον ο λόγος ανήκει στον Γιάννη Μπουρούση. Κι όσο αν έχει καθυστερήσει ο σχεδιασμός, παρότι οι κινήσεις στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ελάχιστες προς το παρόν, είναι αναγκασμένος να περιμένει. Όπως... όλοι.

Με τη σειρά του, ο 33χρονος σέντερ περιμένει ν' ανοίξει η αγορά στο ΝΒΑ (1/7), αφού μέχρι τότε απαγορεύεται οτιδήποτε ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη. Κι οι υπογραφές όχι πριν απ' τις 7/7, οπότε κι ολοκληρώνεται το φετινό μορατόριουμ.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, πρέπει πρώτα να δει τι θα υπάρχει χειροπιαστό, ώστε να κινηθεί αναλόγως. Για την ώρα, έχει προφορικές δεσμεύσεις από τουλάχιστον 2 ομάδες για τα χρήματα που μπορούν να του δώσουν για 2ετές συμβόλαιο, οι οποίες θα γίνουν χειροπιαστές μετά την 7η Ιουλίου κι εφόσον νωρίτερα οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν εκπληρώσει τους βασικούς τους στόχους, γιατί ο Έλληνας ψηλός ενδιαφέρει μεν αρκετά και τις δύο, αλλά δεν αποτελεί και πρώτη τους προτεραιότητα.

Έτσι η όποια απάντησή του αφορά τον Παναθηναϊκό είναι συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες, τις οποίες πιθανότατα θα πάρει όσο θα 'ναι στο Τορίνο για τη δεύτερη ευκαιρία της Εθνικής Ομάδος μέσω Προολυμπιακού Τουρνουά (4-9/7) για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Όχι πως δεν αποκλείεται κι η πιθανότητα επιπλέον καθυστέρησης, κάτι που μοιραία θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό. Σ' αυτή την περίπτωση κι εφόσον επιμείνει ή αυξήσει την προσφορά του, μένει να φανεί αν σε μία κατ' αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών μπορεί να προστεθεί όρος περί ΝΒΑ out, δηλαδή να οριστεί ένα ποσό για buyout μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα