Ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό λόγω draft - Η λύση του Βουγιούκα

Ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό λόγω draft - Η λύση του Βουγιούκα

Γιάννης Ράμμας
Ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό λόγω draft - Η λύση του Βουγιούκα

bet365

To draft παίρνει τον Γιώργο Παπαγιάννη απ' τον Παναθηναϊκό, ενώ ήδη είχε ανοιχτά θέματα στη θέση «5», όπως με τον Κρις Σίνγκλετον. Ο Ίαν Βουγιούκας στις πιθανές λύσεις. Πριν απ' το draft η επαφή.

Το gazzetta.gr σας είχε αναφέρει πώς η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη στο draft θα επηρέαζε τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού κι η επιλογή του στο #13 έκανε ακριβώς αυτό, αφού πλέον καλείται να καλύψει το κενό με άλλον Έλληνα σέντερ.

Με το draft ν' αποτελεί παρελθόν, η ομάδα δεν έχει να περιμένει κάτι άλλο για να μάθει τις ανάγκες της εν όψει νέας χρονιάς κι ήδη εξετάζει τις πιθανές λύσεις. Μία απ' αυτές είναι κι ο Ίαν Βουγιούκας.

Ο 31χρονος σέντερ αποχαιρέτισε τη Ζαλγκίρις Κάουνας και βρίσκεται σε αναζήτηση συμβολαίου κι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να 'ναι αυτός που θα του το προσφέρει. Μάλιστα, πιθανή επαφή δε θα 'ναι η πρώτη, αλλά νέα, αφού, σαν να το ΄χαν δει να έρχεται, ήδη έχει γίνει η πρώτη διερευνητική πριν απ' το draft.

Όσο για τη θέση του ξένου στο «5», ο Κρις Σίνγκλετον παραμένει ψηλά στη λίστα όσο κι αναποφάσιστος.

Ο 27χρονος Αμερικανός δεν προβληματίζεται απ' την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, είναι ζεστός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά εξακολουθεί να περιμένει τον ανταγωνισμό κι έτσι να πιέζει με τον τρόπο του για το καλύτερο δυνατό deal.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα