Τελικός παραμονής, δοκιμασία για τον Ολυμπιακό!

Αντωνία Σπανού
Τελικός παραμονής, δοκιμασία για τον Ολυμπιακό!
Το μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Basket League. Τελικός παραμονής στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος υποδέχεται τον Αρκαδικό.

Σπουδαία παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Την Δευτέρα (28/3, 19:00) ο φορμαρισμένος Άρης θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς απουσίες και με τον κόσμο στο πλευρό του πανέτοιμος για ένα τεράστιο παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη με πολύ καλή ψυχολογία μετά την μεγάλη ευρωπαϊκή του νίκη κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει μόνο νίκη στο Αλεξάνδρειο για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν την κατάσταση του Ντάνιελ Χάκετ, που αποκόμισε τραυματισμό στο δάχτυλο κόντρα στους Ισπανούς .

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και με τους φίλους του Άρη να προσδοκούν να δουν μια μεγάλη μπασκετική «μάχη».

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο (26/3) με τα παιχνίδια των 17:00. Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου χωρίς απουσίες και αναμένεται να τιμήσει την ομάδα του 1966, που έγινε η πρώτη που συμμετείχε σε Final 4, πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Για πρώτη φορά φέτος η ομάδα της ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον ρετρό κοντομάνικη φανέλα.

Στις 17:00 διεξάγεται και το παιχνίδι του Λαυρίου κόντρα στον Απόλλων Πάτρας. Οι δύο ομάδες κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέϊ οφ. Ο Απόλλωνας θα έχει ξανά στην αποστολή τον Ντίλαρντ που εξέτισε την τιμωρία του.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με το παιχνίδι στα Τρίκαλα όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (17:00). Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, ταξίδεψε χωρίς προβλήματα, θέλει να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα και να επιστρέψει στις νίκες.

Τελικός παραμονής στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος, με τον Κόρεϊ Ουέμπστερ στην αποστολή, υποδέχεται τον Αρκαδικό (17:00) σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο και τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με το παιχνίδι της Κηφισιάς με το Ρέθυμνο (17:00). Οι δύο ομάδες, προέρχονται από αντίθετα αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική, και θέλουν καλή εμφάνιση και νίκη που θα σιγουρέψει την θέση τους στα πλέϊ οφ.

Την Κυριακή (27/3) ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Καβάλα για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα (18:00). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χέινς και Παπαγιάννη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Το πρόγραμμά ολοκληρώνεται την Δευτέρα (28/3) με το παιχνίδι του Άρη κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (19:00).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 24ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σαββάτο (26/3)

17:00 ΑΕΚ – Κολοσσός Ρόδου (Otesport 4)

17:00 Λαύριο – Απόλλων Πάτρας (Novasports 2)

17:00 Tρίκαλα – ΠΑΟΚ (Novasports 2)

17:00 Κόροιβος – Αρκαδικός (Novasports 2)

17:00 Κηφισιά – Ρέθυμνο (Novasports 2)

Κυριακή (27/3)

18:00 Καβάλα – Παναθηναϊκός (Novasports 2)

Δευτέρα (28/3)

19:00 Άρης – Ολυμπιακός (Novasports 2)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα