Συμβόλαιο... ζωής σε 11χρονο με αλτσχάιμερ!

Gazzetta team
Συμβόλαιο... ζωής σε 11χρονο με αλτσχάιμερ!

bet365

Ένας 11χρόνος που πάσχει από αλτσχάιμερ που προσβάλει παιδιά υπέγραψε συμβόλαιο με το Πανεπιστήμιο του Όλμπανι, με στόχο να μάθει ο κόσμος γι' αυτή την αρρώστια και να ευαισθητοποιηθεί!

«Σκέφτηκα ότι η ζωή δεν είναι καθόλου δίκαιη. Είναι ένα παιδί, από μία εξαιρετική οικογένεια. Ένα αθώο παιδί που έχει κάθε λόγο να ζήσει τη ζωή του! Είναι λυπηρό», είχε πει ο τεχνικός του Όλμπανι, Γουίλ Μπράουν για το 11χρονο αγοράκι που πάσχει από παιδικό αλτσχάιμερ (Niemann-Pick Type C diseas ).

Ο Μπράουν έμαθε λεπτομέρειες για τη σπάνια αρρώστια που μπορεί να... χτυπήσει και τα μικρά παιδιά κι έτσι αποφάσισε πως μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον 11χρονο. Αυτή η αρρώστια δεν έχει γιατρειά και προσβάλει σχεδόν 500 παιδιά τον χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, έφερε στην ομάδα τον 11χρονο, τον νεαρότερο παίκτη που έχει υπογράψει ποτέ το Όλμπανι!

Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο, τα media και να βοηθήσουν τον 11χρονο να συνεχίσει τη ζωή του με ελπίδα.

«Από μικρός έκανε πολλά αθλήματα, απ' όταν έμαθε για την αρρώστια το 2013 έχει πρόβλημα στην ισορροπία του, αλλά αν δεν έκανε καμία δραστηριότητα θα πέθανε», είχε πει κλαίγοντας ο πατέρας του.

 

Τελευταία Νέα