Παρουσιάστηκαν Γκασόλ και Μίροτιτς (pics)

Παρουσιάστηκαν Γκασόλ και Μίροτιτς (pics)

Παρουσιάστηκαν Γκασόλ και Μίροτιτς (pics)

bet365

Οι Σικάγο Μπουλς παρουσίασαν τους Πάου Γκασόλ και Νίκολα Μίροτιτς.

Οι δρόμοι γύρω από το United Center ήταν γεμάτοι με τεράστιες αφίσες με τα πρόσωπά τους. Το ίδιο το κτίριο που φιλοξενεί τα ματς των Σικάγο Μπουλς είχε υδατογράφημα πίσης με τα πρόσωπά τους. Πάου Γκασόλ και Νίκολα Μίροτιτς παρουσιάστηκαν από τους Μπουλς και σίγουρα αισθάνθηκαν πολύ όμορφα από τον τρόπο που είχε φροντίσει η διοίκηση των «Ταύρων» να προετοιμάσει το έδαφος.

Ο Νίκολα Μίροτιτς επέλεξε το Νο 44 με τον ίδιο να δηλώνει πολύ χαρούμενο που θα έχει μαζί του τον Πάου Γκασόλ και να επισκέφτεται το γραφείο του Γκαρ Φόρμαν για την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Γκασόλ (No 16 στη φανέλα) παραδέχτηκε πως, «μίλησα με τον Ρόουζ, Ντανλίβι και τον Νοά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με το προπονητικό τιμ. Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα με την οποία έχουν αγωνιστεί τεράστιοι παίκτες στο παρελθόν. Απέρριψα καλύτερες οικονομικά προτάσεις προτιμώντας να παίξω σε μία ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα» ενώ ολοκλήρωσε αναφερόμενος στον Κόμπι Μπράιαντ, «η φιλία μας με τον Κόμπι είναι δυνατή και φυσικά ήταν δύσκολο να τον αποχωριστώ. Στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα και κατανοήσε την απόφασή μου».

 

NBA Τελευταία Νέα