Κοντά στην ΑΕΝΚ ο Δήμαρχος Κηφισιάς

Φάνης Παναγιώτου
Κοντά στην ΑΕΝΚ ο Δήμαρχος Κηφισιάς

bet365

Εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 προμηθεύτηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά:

Πάντα κοντά στην ομάδα της Νέα Κηφισιάς, ο Δήμαρχος της πόλης μας, Νίκος Χιωτάκης, προμηθεύτηκε το εισιτήριο διαρκείας του για την νέα σεζόν προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ΑΕΝΚ στα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο κύριος Χιωτάκης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΑΕΝΚ Δημήτρη Λαγοπόδη ο οποίος του παρέδωσε την κάρτα διαρκείας.

«Με τις επιτυχίες της η Α.Ε.Ν.Κ μας έχει κάνει όλους υπερήφανους. Είναι τιμή μου που είμαι κάτοχος κάρτας διαρκείας για τη νέα σεζόν. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει και να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα της Κηφισιάς να φτάσει ψηλά», δηλωσε ο κ. Νίκος Χιωτάκης ο οποίος ευχήθηκε στο Δημήτρη Λαγοπόδη, η σεζόν να είναι γεμάτη από πολλές νίκες και χαμόγελα επιτυχίας στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο της Κηφισιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα