ΝΒΑ: Μάβερικς και Σανς θέλουν άδειες στοιχηματισμού!

ΝΒΑ: Μάβερικς και Σανς θέλουν άδειες στοιχηματισμού!

bet365

Η νομιμοποίηση του στοιχηματισμού αποτέλεσε μία από τις προτεραιότητες του κομισάριου του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ. Πλέον, οι ομάδες των τεσσάρων μεγάλων πρωταθλημάτων στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και το ΝΒΑ, ζητούν στοιχηματικές άδειες. Ένα πραγματικό... χρυσωρυχείο!

Μία γερή βουτιά στην... αμαρτία! Όλες οι ομάδες τη θέλουν. Και θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα. 'Ένα από τα πρώτα ζητήματα στην ατζέντα του Άνταμ Σίλβερ είναι ο στοιχηματισμός. Στις ΗΠΑ είναι νόμιμος σε ελάχιστες πόλεις, το Ατλάντικ Σίτι και το Λας Βέγκας είναι δύο απ' αυτές.

Μόνο που οι ομάδες του ΝΒΑ ξέρουν ότι στο στοίχημα υπάρχει μία... κάνουλα χρημάτων, η οποία δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ. Και σκοπεύουν να την ανοίξουν με τον νόμο. Και όχι μόνες τους! Το ΝΒΑ έχει συνασπιστεί με τις άλλες τρεις μεγάλες λίγκες των ΗΠΑ, την MLB (μπέιζμπολ), NFL (αμερικάνικο φούτμπολ) και NHL (χόκεϊ), με σκοπό να θεσπιστεί νομοθεσία και να αποκτήσουν άδεια για να προσφέρουν στοιχηματισμό κοντά στα γήπεδά τους.

Αυτή τη στιγμή, από το ΝΒΑ, για την έκδοση άδειας έχουν κινηθεί οι Ντάλας Μάβερικς και οι Φίνιξ Σανς! Φυσικά και οι οργανισμοί δεν πρόκειται να είναι και αυτοί που θα ασχολούνται με τις αποδόσεις και τη συλλογή των κερδών. Αυτό θα το αναλάβουν εταιρίες με εμπειρία στο χώρο, δίνοντας ένα ποσό ανάμεσα στα 5 και στα 10 εκατομμύρια δολάρια. Μόνο για να γίνουν η επίσημη εταιρία στοιχηματισμού. Από εκεί και πέρα, ένα ποσοστό των χρημάτων που ποντάρονται θα καταλήγει στο ταμείο της ομάδας.

Μόνο για τον Φεβρουάριο, στο Νιου Τζέρσεϊ, μέσω των στοιχηματικών apps στα κινητά τηλέφωνα, $740 εκατομμύρια χρησιμοποιήθηκαν για ποντάρισμα!

Στόχος του ΝΒΑ είναι να βάλει στο... παιχνίδι τις τέσσερις μεγάλες πολιτείες που έχουν και ομάδες. Βλέπετε, η Νέα Υόρκη, το Τέξας, η Καλιφόρνια και η Φλόριντα δεν έχουν επίσημη άδεια για στοιχηματισμό, μολονότι ο στοιχηματισμός μέσω apps στα κινητά τηλέφωνα έχει κριθεί νόμιμος.

Διαβάστε ακόμη

Νετς - Πέλικανς 139-111: Ο Ντουράντ ήταν άχαστος! (vid)

Θάντερ - Χόρνετς 102-113: Η 25άρα του Ποκουσέφσκι δεν ήταν αρκετή! (vid)

Ρόκετς - Μάβερικς 102-93: Πήρε το ντέρμπι του Τέξας το Χιούστον! (vid)

 

Τελευταία Νέα