Στην... υγειά του Νικ Καλάθη!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στην... υγειά του Νικ Καλάθη!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα λατρεύει «μάγο» του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη και ξέρει πως τα «ταχυδακτυλουργικά» του δεν θα σταματήσουν μέσα στα ματς.

Σύντροφοι, έχω φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα. Oracle Arena για να δω τον λατρεμένο μου Κάρι, Staples Center για χάρη του ΛεΜπρόν, Wizink Center για τον φίλο μου τον Γιουλ, ΣΕΦ για τον Kill Bill και ΟΑΚΑ για τον Νικ Καλάθη.

Δεν θέλω να με παρεξηγήσουν τα παραπάνω παλικάρια, αλλά θα σταθώ στον γκαρντ του Παναθηναϊκού. Τι ονειρική σεζόν έκανε πέρυσι, παρόλο που έχασε το βραβείο του MVP από τον Ντόντσιτς. Είναι παίκτης- ορχήστρα ο άτιμος, τι να λέμε τώρα. Τον βλέπεις πως παίζει και τον χαζεύεις. Σπουδαία κλάση παίκτη, υψηλό μπασκετικό I.Q, ταχύτητα και «μαγικές» πάσες.

Ο Γκιστ νιώθει ευτυχισμένος που τον έχει συμπαίκτη, αφού συνεχώς τον φτιάχνει με τα alley-oop. Ναι, και μεις προσπαθούσαμε με τον Τκατσένκο (Οι Ελληνες τον ξέρουν Τσατσένκο), αλλά είναι αλήθεια πως δεν το χε τόσο ο γίγαντάς μας! Ωραία τα θεωρητικά, ήρθε όμως η στιγμή να μιλήσουμε και με αριθμούς.

Είναι η αλήθεια πως δεν κάνει τα περσινά απίθανα πράγματα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν βρίσκεται ψηλά σε αρκετές κατηγορίες. Ο Νικ είναι πρώτος σε ασίστ στη Euroleague με 8.2 ανά ματς. Δεν σας λέει κάτι αυτό; Tότε η πρωτιά του στα κλεψίματα με 1.71 μέσο όρο, σας βοηθά;

O ηγέτης του Παναθηναϊκού τα κάνει όλα να φαίνονται απλά κατά τη διάρκεια ενός ματς. Ο τρόπος που κουμαντάρει το παιχνίδι των πρασίνων. Ξέρει να... φτιάχνει τους συμπαίκτες του, δίνοντας τους έτοιμα καλάθια.

Και όταν... πατήσει γκάζι, άντε να τον πιάσεις. Στο ανοιχτό γήπεδο είναι μια αστραπή που πάντα θα τελειώσει τον αιφνιδιασμό με την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όμως επειδή σήμερα δεν θα υπάρχει Κιλπάτρικ, άρα πρέπει να εμπιστευτείτε τον Νικ. Πρέπει να βγει μπροστά στα δύσκολα και θα το κάνει... (Καλάθης Νικ Over 13.5/ 233 - Καλάθης Νικ Under 13.5 με 0% γκανιότα). Ανοιξα το tablet, μπήκα ιντερνέτ άμεσα και... pamestoixima.gr για να δω απόδοση! Μμμ...

Νικ Καλάθη συνέχισε να... μαγεύεις στο παρκέ. Με τη Μπαρτσελόνα τι θα γίνει; Θα κάνει τον Πιτίνο να τρίβει τα... χέρια του. Σίγουρα είναι παίκτης για τα μεγάλα ματς και τώρα ο Παναθηναϊκός τον έχει πολύ περισσότερο ανάγκη στα τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Από την απόδοση του θα κριθεί το αν ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στα playoffs! Υπερβολικός; Δε νομίζω, οι γνώσεις μου το αποδεικνύουν! O Nικ ξέρει πως τώρα με την προσθήκη του Κιλπάτρικ, θα απελευθερωθεί πολύ από το κομμάτι του σκοραρίσματος και θα μπορεί να δείξει καλύτερα την τεράστια ποιότητα του στα ματς. Το δίδυμο Καλάθης-Κιλπάτρικ είναι ένα από τα κορυφαία δίδυμα στα γκαρντ της διοργάνωσης.

Είπαμε, μια καλή πλατφόρμα πρέπει να έχει πολλές στοιχηματικές επιλογές, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και στο pamestoixima.gr διαπίστωσα πως υπάρχουν τα πάντα για το Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός, αλλά και για την απόδοση του παιχταρά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα