«Ο Μπογκντάνοβιτς παρασύρεται, αλλά είναι πανέξυπνος»!

Κάτια Πετροπούλου
«Ο Μπογκντάνοβιτς παρασύρεται, αλλά είναι πανέξυπνος»!

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εμφάνιση της Σερβίας κόντρα στην Ιταλία και έπλεξε το εγκώμιο του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο προπονητής της Σερβίας ανέφερε μετά την νίκη επί της Ιταλίας (67-83): «Είναι το καλύτερο παιχνίδι μας ως τώρα στη διοργάνωση. Είχαμε πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και ταυτόχρονα πολλή ενέργεια. Ήμασταν έτοιμοι για κάθε φάση, ξέραμε πως οι Ιταλοί είναι εξαιρετικοί σουτέρ και κάναμε πολύ καλή δουλειά απέναντι σε Μπελινέλι και Ντατόμε. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Έχουμε απέναντί μας τώρα μια πολύ δυνατή ομάδα, τη Ρωσία, αλλά πιστεύω πως θα βγάλουμε την Παρασκευή στο παρκέ αυτά που έχουμε στην καρδιά μας».

Όσο για την εξαιρετική εμφάνιση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, σχολίασε: «Μετά τον αγώνα με τη Ρωσία είχα πει ότι ο Μπογκντάνοβιτς πρέπει να μην τα κάνει όλα μόνος του. Είχαμε μια κουβέντα και κατάλαβε, γιατί έχει υψηλό IQ, ότι δεν χρειάζεται να παίζει έτσι. Το έδειξε στο επόμενο ματς, που είχε 9 ασίστ. Είναι φυσικό να παρασυρθεί λόγω του ταλέντου και της ηλικίας του, αλλά είναι ένας πανέξυπνος παίκτης και δουλεύει περισσότερο από όλους».

Ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς δήλωσε από την πλευρά του: «Ήταν μια μεγάλη νίκη για μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε με ένταση για 40 λεπτά και πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Τώρα ετοιμαζόμαστε ήδη για τον ημιτελικό με τη Ρωσία, που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας νίκησαν στην πρώτη φάση, αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

 

Τελευταία Νέα