Ροντρίγκεθ: «Να μείνω για πολλά χρόνια στο NBA»

Ροντρίγκεθ: «Να μείνω για πολλά χρόνια στο NBA»

Gazzetta team
Ροντρίγκεθ: «Να μείνω για πολλά χρόνια στο NBA»

bet365

Την επιθυμία του να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο NBA εξέφρασε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, καθώς πιστεύει πως αυτή η επιλογή θα του επιτρέψει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι του.

Ο Ισπανός γκαρντ των Σίξερς υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα της Φιλαδέλφεια, όμως δεν φαίνεται να προτιμά να επιστρέψει στην Ευρώπη, βάζοντας ως προτεραιότητα του να συνεχίσει στον μαγικό κόσμο του NBA.

«Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να συνεχίσω να παίζω στο ΝΒΑ για πολλά χρόνια ακόμα. Πιστεύω πως έχω τη δυνατότητα να το πράξω, καθώς αυτό είναι η προτεραιότητα μου. Δεν ξέρω αν θα γίνει στην ομάδα που βρίσκομαι τώρα ή σε κάποια άλλη ομάδα του NBA, αλλά θέλω να αγωνίζομαι κάπου που θα μου επιτρέψει να γίνω ακόμα καλύτερος», δήλωσε ο 30χρονος παίκτης.

Η Λάτσιο μετράει 6 νίκες και 1 ισοπαλία στα τελευταία 7 της παιχνίδια! Με την Τορίνο πάντως μετράει 2 ισοπαλίες... Αυτή τη φορά;

Ο «El Chacho» κάνει μια αρκετά καλή χρονιά με τους Σίξερς, έχοντας 7,7 πόντους και 5,1 ασίστ, δίνοντας παράλληλα σημαντικές λύσεις στην περιφέρεια της ομάδας του Μπρετ Μπράουν.

 

NBA Τελευταία Νέα