Λυκογιάννης: «Καλή προσπάθεια οι παίκτες μου»

Κάτια Πετροπούλου
Λυκογιάννης: «Καλή προσπάθεια οι παίκτες μου»

bet365

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πάρουν μεγάλες διαφορές στον αγώνα.

«Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι τηρουμένων των αναλογιών. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σχεδόν σε όλη διάρκεια του παιχνιδιού. Το κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να πάρει το προβάδισμα και να το συντηρήσει μέχρι το τέλος. Αλλά, δεν του επιτρέψαμε να πάρει μεγάλες διαφορές και μείναμε κοντά στο παιχνίδι. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή προσπάθεια σήμερα. Όμως, τώρα ξεκινά μία σειρά παιχνιδιών, τα οποία προσπαθούμε να τα σημαδέψουμε. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας στη Λευκάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε και να είμαστε όπως πρέπει, για να το κερδίσουμε», είπε μετά την ήττα (73-82) από τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός του Κολοσσού, στη Συνέντευξη Τύπου.

Ο Χρήστος Σαλούστρος ανέφερε: «Θεωρώ ότι μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και όμορφο για εμάς. Ωστόσο, στο τρίτο δεκάλεπτο δεχθήκαμε ένα σερί που δεν ανταποκριθήκαμε καλά και ο Παναθηναϊκός θέλει 1-2 λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Όμως, από σήμερα το βράδυ το ματς αυτό τελειώνει. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, γιατί είναι μία περίεργη ομάδα η Λευκάδα. Τώρα, ξεκινά ένας μαραθώνιος παιχνιδιών που μπαίνει το “πρέπει”. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε και για το δύσκολο ματς με τη Λευκάδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα