ΜακΓκι σε Σακίλ: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! (pics)

Κάτια Πετροπούλου
«Πυρ και μανία» έγινε ο Τζαβέιλ ΜακΓκι με το τρολάρισμα που συνεχίζει να του κάνει ο Σακίλ Ο' Νιλ στο «Shaqtin' a Fool».

Το... Θεό του δεν έχει ο Σακίλ Ο' Νιλ, που συνεχίζει να πειράζει ανελέητα τον Τζαβέιλ ΜακΓκι και τώρα δημιούργησε ακόμα και ολόκληρο σενάριο σε ρόλο Dr. Strange για τον 29χρονο σέντερ.

Ο κόμπος, όμως, έφτασε στο... χτένι για τον παίκτη των Ουόριορς, ο οποίος άρχισε «πόλεμο» μέσω twitter στον «Shaq».

Το πρώτο «τιτίβισμα» του ΜακΓκι ήταν άκρως υβριστικό, αφού έλεγε: «Βγάλε το... φυστίκι μου από το στόμα σου»! Λίγο αργότερα αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο, αλλά τον έπνιγε το... δίκιο κι έγραψε: «Σκεφτείτε όλοι το εξής: Αυτός ο άνθρωπος ξύπνησε στις 3 η ώρα και ήμουν το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του, όταν έφτιαξε το βίντεο. Δεν είναι αυτό περίεργο σε όλους;» και στη συνέχεια κατέληξε: «Μάλλον είναι ερωτευμένος μαζί μου... Θα έπρεπε να νιώθω κολακευμένος»;

Όμως, έχει και ο Σακίλ twitter, το είδε και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο...

«Μην αντιδράς σαν να είσαι κοριτσάκι. Θα σε τσακίσω στο ξύλο.. Εσύ είσαι αυτός που φαίνεται ανόητος», σχολίασε αρχικά ο Ο' Νιλ, για να γράψει μετά: «Θα δούμε πόσο σκληρός είσαι, όταν δω τον κ@#$ σου»!

Ο ΜακΓκι αποκρίθηκε λέγοντας: «Απειλούμε και ανθρώπους τώρα; Θα σε @#$ παλιομπάσταρδε! Δεν θα κάνεις τίποτα! Έχεις κολλήσει στο να διασκεδάζεις τους λευκούς»! (σ.σ cooning αναφέρεται στους Αφρικανούς που έχουν σκοπό να διασκεδάσουν λευκούς ανθρώπους). Και... τιτίβισε ξανά: «Είμαι ένας μεγάλος άνθρωπος. Αλλά έχεις το... φυστίκι στο στόμα για 5-6 χρόνια τώρα. Νόμιζες ότι δεν θα μιλήσω ποτέ»;

Όλο αυτό τελείωσε, με τον Σακίλ να ανεβάζει μια φωτογραφία του άστεγου ΜακΓκι και να λέει: «Η Αμερική συναντάει τον Τζαβάλ "BUM" ΜακΓκι».