Φάρος: «Καλό θα ήταν ο κ. Βλάχος να μη δημιουργεί κλίμα»

Gazzetta team
Φάρος: «Καλό θα ήταν ο κ. Βλάχος να μη δημιουργεί κλίμα»

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού, Βαγγέλη Βλάχου, ενόψει της αναμέτρησης (03/12, 17:00) με τον Φάρο, προκάλεσαν τις αντιδράσεις της ομάδας του Κερατσινίου.

Ο Φάρος θα φιλοξενήσει τον Εθνικό το Σάββατο (03/12, 17:00), για την 9η αγωνιστική της Α2, και ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών, ενόψει του ματς, οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση της ομάδας του Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Εθνικού ανέφερε πως ελπίζει η ομάδα του να μην αποτελέσει... παράπλευρη απώλεια της διαιτησίας. «Πρόκειται για ομάδα με μεγάλο ρόστερ, με παίκτες που έχουν την εμπειρία και που ξέρουν πώς θα πετύχουν τον στόχο τους. Κάθε αναμέτρηση έχει διαφορετικής υφής δυσκολίες. Ο Φάρος είναι ομάδα που ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Τα όποια προβλήματα έχει, απλά συσπειρώνουν τους παίκτες, οι οποίοι θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Είναι πιο έμπειροι από τα δικά μας παιδιά, γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν κρίσεις. Την τελευταία αγωνιστική ο αντίπαλός μας είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία κι ελπίζω ότι δεν θα αποτελέσουμε… παράπλευρη απώλεια, καθώς και για τους τρεις διαιτητές θα είναι δύσκολο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, η απάντηση από το στρατόπεδο του Φάρου ήρθε άμεσα, λέγοντας πως «καλό θα ήταν ο κ. Βλάχος να μη "δημιουργεί"... κλίμα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα μας, γιατί στο παρελθόν σε αντίστοιχο παιχνίδι μας (Εθνικός-Φάρος Κερατσινίου) έχουμε μετρήσει ατελείωτες... απώλειες. Παραθέτουμε αυτό το βιντεάκι για να του φρεσκάρουμε την κοντή μνήμη του», δημοσιεύοντας σχετικό βίντεο.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα