Ευρωλιγκάτοι διαιτητές αρνούνται να σφυρίξουν στους τελικούς Παρτίζαν - Ερυθρός Αστέρας

Ίλια Μπελόσεβιτς

bet365

Η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας θα διεκδικήσουν τον τίτλο στην Αδριατική Λίγκα και κατ' επέκταση, τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague ενώ τρεις διαιτητές top επιπέδου αρνούνται να σφυρίξουν στη σειρά!

Οι τελικοί στην Αδριατική Λίγκα ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα είναι προ των πυλών. Το Game 1 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τη Δευτέρα 12/6 με γηπεδούχο την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και το διακύβευμα έχει να κάνει με τη συμμετοχή στην EuroLeague της σεζόν 2023-24.

Σύμφωνα, λοιπόν με δημοσίευμα της Telegraf, οι Ίλια Μπελόσεβιτς, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Ούρος Νίκολιτς αρνούνται να σφυρίξουν στη σειρά των τελικών της Αδριατικής Λίγκας! Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για σύνηθες φαινόμενο στη λίγκα καθώς οι διαιτητές αντιμετωπίζουν συχνά έντονο εκφοβισμό τόσο στο διαδίκτυο, όσο και στην καθημερινή ζωή τους κατά τη διάρκεια των τελικών.

Ο Μπελόσεβιτς είναι ένας από τους πιο έμπειρους διαιτητές στην EuroLeague, ο Νίκολιτς σφύρισε σε 21 αγώνες της regular season φέτος και ο Γιόβτσιτς διεύθυνε 16 ματς.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα