Aπό το ΕΡΤ Sports 3 το Ολυμπιακός Β' - Πανερυθραϊκός για τα playoffs της Α2

Aπό το ΕΡΤ Sports 3 το Ολυμπιακός Β' - Πανερυθραϊκός για τα playoffs της Α2

bet365

Η ΕΡΤ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι ο αγώνας του Ολυμπιακού Β' με τον Πανερυθραϊκό (26/6, 17:00) για τα playoffs της Α2 θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports 3.

Τα playoffs της Α2 ξεκινούν και η ΕΡΤ ανακοίνωσε ότι θα δείξει ζωντανά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού Β'. Στα playoffs συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 2-5, εν προκειμένω ο Ολυμπιακός Β', η τρίτη Ελευθερούπολη, το τέταρτο Μαρούσι και ο πέμπτος Πανερυθραϊκός που κουβαλούν τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην κανονική περίοδο ενώ η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο Ολυμπιακός Β' θα αντιμετωπίσει τον Πανερυθραϊκό, έχοντας το υπέρ του 2-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Εφόσον, λοιπόν πετύχει ακόμα μια νίκη στη σειρά με την ομάδα των βορείων προαστίων, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ελευθερούπολη - Μαρούσι (σ.σ. το Μαρούσι στο 2-0).

Αναλυτικά το δελτίου τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

«Η μάχη για την άνοδο στη Basketleague συνεχίζεται με τους αγώνες πλέι οφ της Α2. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τη δεύτερη ευκαιρία του μετά την απευθείας άνοδο του Απόλλωνα Πατρών, και στη φάση αυτή αντιμετωπίζει τον Πανερυθραϊκό, το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021, στις 17:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μία νίκη στη σειρά των αγώνων για να περάσουν στον τελικό, ενώ η ομάδα της Νέας Ερυθραίας θέλει να σπάσει το σερί τους για να μειώσει σε 2-1 το σκορ που «κουβαλάνε» από την κανονική περίοδο οι δύο αντίπαλοι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το EΡT SPORTS 3 της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ, ERTFLIX, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα