Ευχαριστήρια επιστολή του Πουλιανίτη στον Απόλλωνα Πατρών

Gazzetta team
Ευχαριστήρια επιστολή του Πουλιανίτη στον Απόλλωνα Πατρών
Με επιστολή του, ο Στέλιος Πουλιανίτης ευχαρίστησε τον Απόλλωνα Πατρών για την υποστήριξη που του παρείχε έπειτα από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο σαγόνι όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης τραυματίστηκε σοβαρά στο σαγόνι, στη διάρκεια του αγώνα του Απόλλωνα Πατρών με την Καρδίτσα, απαιτήθηκε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος και με επιστολή του ευχαρίστησε τόσο τον Απόλλωνα Πατρών όσο και το ιατρικό προσωπικό για τη φροντίδα και την υποστήριξη.

«H οικογένειά μου κι εγώ με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στον πρόεδρο κ. Αθανασίου Γεώργιο και το λοιπόν δ. σ. του Απόλλωνα Πάτρας, στον προπονητή Νίκο Βετούλα, το staff και και όλους τους παίκτες της ομάδας όπως και την οικογένεια Μολφέτα, για την αμέριστη συμπαράσταση και την άοκνη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν σε όλο αυτή την περιπέτεια της υγείας μου. Επίσης, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Παναγιά η Βοήθεια», τη στοματική Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική, την Διευθύντρια κα Μιράντα Αλεξοπούλου, τον επιμελητή κ. Παναγιώτη Νταή και τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μουτούση όπως και όλο το προσωπικό για τη βοήθεια και τη φροντίδα κατά τις ημέρες της νοσηλείας και του χειρουργείου μου.

Είμαι ελάχιστους μήνες στην οικογένεια του Απόλλωνα και αυτή η άτυχη στιγμή μ’ έκανε να νοιώσω σαν να βρίσκομαι χρόνια. Η οικογένειά μου και εγώ νοιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη και εύχομαι να μπορέσουμε μελλοντικά να ανταποδώσουμε την αγάπη, τη στοργή και τη ζεστασιά που πήραμε όλες αυτές τις ημέρες. Πιστεύω ότι ο προπονητής, το staff και οι συμπαίκτες μου θα πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο και ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο και να είμαι ξανά μαζί τους», αναφέρει στην επιστολή του.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Α2 ΜΠAΣΚΕΤ Τελευταία Νέα