Πώς είναι να βλέπεις από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς;

Newsroom
Πώς είναι να βλέπεις από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στον Λεμπρόν Τζέιμς;
Για δεύτερη φορά μέσα στο 2022, μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart της Novibet, εφτά τυχεροί ταξίδεψαν στο Μιλγουόκι, για να παρακολουθήσουν ζωντανά στο παρκέ έναν αγώνα NBA της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μιλγουόκι Μπακς.

Για τους περισσότερους από εμάς η παρακολούθηση ενός αγώνα NBA των Μπακς παρέα με τη γνωστή δημοσιογράφο Δώρα Παντέλη μέσα από το γήπεδό τους αποτελεί μακρινό όνειρο. Για κάποιους άλλους όμως αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσω του προγράμματος κοινωνική προσφοράς The GiANT Heart της Novibet.

Έτσι, για δεύτερη φορά μέσα στο 2022, εφτά τυχεροί έκαναν το απόλυτο μπασκετικό ταξίδι. Έφτασαν μέχρι το Μιλγουόκι και έζησαν ζωντανά την εμπειρία ενός από τους μεγαλύτερους αγώνες του NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Μπακς να αντιμετωπίζουν τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους Λέικερς. Δεν έμειναν μόνο σε αυτό, όμως, μιας και η Novibet έβαλε τα δυνατά της, προκειμένου αυτό το ταξίδι να τους μείνει αξέχαστο.

Η άφιξη στο Μιλγουόκι, στο «σπίτι» του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το Μιλγουόκι τα τελευταία χρόνια «μιλάει» ελληνικά. Κι αυτό χάρη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα κορυφαία επιτεύγματά του με τη φανέλα των Μπακς. Η προσθήκη του Greek Freak στην ομάδα, όπως αποδείχθηκε, βοήθησε τόσο τους Μπακς όσο και τον ίδιον, να κατακτήσουν την κορυφή μέσα σε λίγα μόλις χρόνια στον κόσμο του NBA.

Εκεί, λοιπόν, στο «ελληνικό» Μιλγουόκι προσγειώθηκε η ομάδα των νικητών του The GiANT Heart της Novibet, όπου στην αρχή ξεναγήθηκε στην πόλη, κάνοντας riverwalk περιμετρικά του Lake Park, αλλά και βόλτα έξω από το μέρος που διεξάγεται το περίφημο Summer Fest.

....

Η βόλτα τους κατέληξε στο σημείο που βρίσκεται το mural του Γιάννη Αντετοκούνμπο για ομαδικές φωτογραφίες και πολλά Instagram Stories. Αργότερα την ίδια ημέρα, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την αναμέτρηση μεταξύ Μιλγουόκι Μπακς και Λος Άντζελες Λέικερς.

Οι νικητές ενθουσιασμένοι κατέφθασαν στο θρυλικό στάδιο και έδρα των Μπακς, Fiserv Forum, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα μέχρι το βράδυ. Και τι αγώνα! Ένα ματς βγαλμένο από τα όνειρα κάθε φίλαθλου, με το σκορ να λήγει 129 -133 υπέρ των Λέικερς.

....

Επόμενη στάση: Σικάγο

....

Αν για κάτι είναι παγκοσμίως διάσημο το Σικάγο, είναι φυσικά ο Μάικλ Τζόρνταν και οι Μπουλς. Με την απόσταση Μιλγουόκι - Σικάγο να είναι μικρότερη των δύο ωρών, οι νικητές μαζί με τη Δώρα Παντέλη δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν μια διήμερη εκδρομή στην πόλη που μεγαλούργησε ο MJ. Είπαμε άλλωστε: To ταξίδι αυτό είχε πολύ μπάσκετ!

....

Έτσι, η αποστολή έφτασε στo United Center, το γήπεδο της ομάδας Σικάγο Μπουλς, όπου γέμισε το φωτογραφικό της άλμπουμ με υλικό, ενώ επίσης βρέθηκε στο σημείο που είναι τοποθετημένο το άγαλμα του θρυλικού Μάικλ Τζόρνταν. Επίσης, μια επίσκεψη στο Millenium Park ήταν στα must του ταξιδιού, καθώς εκεί βρίσκεται το urban playground, στο οποίο συναντάει κανείς το εντυπωσιακό γλυπτό Cloud Gate ή αλλιώς Cloud Bean που μοιάζει με… φασόλι.

....

Τη δεύτερη μέρα της παραμονής τους στο Σικάγο, η παρέα των νικητών επισκέφθηκε το Lincoln Park, αλλά και το ζωολογικό κήπο που βρίσκεται μέσα σε αυτό. Στην συνέχεια, ακολούθησαν ψώνια, παρακολούθηση του αγώνα ΝΒΑ της ημέρας σε ένα sports cafe και βέβαια… πολύ φαγητό.

Ξανά πίσω στο Μιλγουόκι για ξενάγηση στο Fiserv Forum

....

Μετά το Σικάγο οι νικητές επέστρεψαν στο Μιλγουόκι και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ακόμη μερικά σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Φυσικά, μια επίσκεψη στο μουσείο της Harley Davidson ήταν στην κορυφή της λίστας των περισσότερων.

Το ταξίδι δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς μια «εξονυχιστική» επίσκεψη στο σπίτι των Μιλγουόκι Μπακς. Έτσι, η τελευταία μέρα του ταξιδιού ήταν αφιερωμένη στο Fiserv Forum. Οι νικητές και η Δώρα, έκαναν tour στα εσωτερικά του σταδίου, όπως τα VIP Rooms, το Press Room, τα Lounge και τα Trophie Rooms. Εκεί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και ολοκλήρωσαν την ημέρα τους, με πολύ γέλιο και τις ιστορίες που κράτησαν από το μοναδικό ταξίδι.

....

«Αυτό το ταξίδι ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια αναμέτρηση γιγάντων ανάμεσα σε Γιάννη Αντετοκουμπο (Μιλγουόκι Μπακς) και Λεμπρόν Τζέιμς (Λος Άντζελες Λέικερς) και να παρακολουθήσουμε αυτό το υπερθέαμα που λέγεται NBA. Once in a lifetime experience.

Γυρνάμε πίσω στην Ελλάδα γεμάτοι από μπάσκετ, γεμάτοι από φαντασμαγορικά τοπία, αλλά και με υπογεγραμμένες φανέλες από τον δικό μας Γιάννη Αντετοκούμπο! Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς που έκαναν δυνατό αυτό το ταξίδι» δήλωσε μεταξύ άλλων ένας από τους τυχερούς νικητές του ταξιδιού μέσω του The GiANT Heart της Novibet..

 

Τελευταία Νέα