Ζούρος: «Ως Έλληνας θέλω η Εθνική να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Eurobasket»

Ζούρος: «Ως Έλληνας θέλω η Εθνική να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Eurobasket»

Newsroom
Ζούρος: «Ως Έλληνας θέλω η Εθνική να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο Eurobasket»

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος μίλησε για το παιχνίδι της Εθνικής με την Γεωργία στο Ακρόπολις και αφού έστειλε τις ευχές του στην Ελλάδα, εστίασε στην δική του ομάδα.

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα, έπαιξε καλύτερα και δικαιούτο τη νίκη. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ, σαν Έλληνας και εύχομαι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Εμείς έχουμε να λύσουμε πολλά προβλήματα. Αργήσαμε να βρεθούμε όλοι μαζί και πρέπει να βελτιωθούμε. Και πάλι σήμερα αρχίσαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ποιότητα για να αντεπεξέλθουμε» είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής της εθνικής Γεωργίας για το ματς με την Ελλάδα και συνέχισε:

«Συνήθως δεν έχουμε συγκέντρωση στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν υπήρχε καθαρή σκέψη από τους γκαρντ, όπως έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε μπάσκετ, αλλά κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσουμε, δεν ξέρω πόσο υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτό. Το σχήμα με τους τρεις ψηλούς το αρχίσαμε σε αυτό το τουρνουά, έχουμε αθλητικότητα, περιμένουμε να δούμε αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί ο Μπιτάντζε. Αν ενσωματωθεί θα είμαστε καλυμμένοι στους ψηλούς».

Και κατέληξε: «Η συνέπεια των περιφερειακών μπορεί να δώσει οντότητα στους ψηλούς. Και βέβαια με 2/21 τρίποντα δεν μπορείς να κερδίσεις κανέναν. Μέσα από τα παράθυρα κάποια παιδιά έπαιξαν σε διεθνές επίπεδο και βελτιώθηκαν. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας, πιστεύω πως σταδιακά θα βελτιωθούμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί και έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια. Αν σκεφτόμαστε τη νίκη κι όχι τη βελτίωση πάμε σε λάθος κατεύθυνση».

 

Τελευταία Νέα