Τζεντίλε: Χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά την τρομακτική του πτώση και έστειλε μήνυμα επιστροφής

Τζεντίλε: Χειρουργήθηκε με επιτυχία μετά την τρομακτική του πτώση και έστειλε μήνυμα επιστροφής

bet365

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πέρασε με επιτυχία την πόρτα του χειρουργείο μετά την τρομακτική του πτώση από ύψος τεσσάρων μέτρων και στο πρώτο του post έστειλε μήνυμα ταχείας ανάρρωσης και επιστροφής στα παρκέ.

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε πέρασε δύσκολες στιγμές κατά την περίοδο χαλάρωσής του από τα παιχνίδια. Λίγες ημέρες νωρίτερα και ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Ισπανία, έπεσε από μπαλκόνι ύψους τεσσάρων μέτρων με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Μάλιστα, τα κατάγματα που έφερε στο σώμα του μετά την σοκαριστική πτώση, θα τον οδηγούσαν σε επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα. Όπερ και εγένετο, με τον 30χρονο γκαρντ/φόργουορντ να επιστρέφει στην Ιταλία ώστε να γίνει το χειρουργείο στον αυχένα του. Μετά την επιτυχημένη έκβαση, έσπευσε να ποστάρει την σχετική φωτογραφία στο Instagram ενημερώνοντας πως νιώθει πλέον καλά και πως θα κάνει την κατάλληλη θεραπεία ώστε να επιστρέψει γρήγορα στα παρκέ!

«Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία! Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας αυτές τις μέρες... Μπορώ επιτέλους να πω πως είμαι καλά... η εγχείρηση πήγε εξαιρετικά! Με λίγη υπομονή και αποκατάσταση, θα είμαι πίσω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζεντίλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα