ΗΠΑ: Συνελήφθη ο 17χρονος που γρονθοκόπησε αντίπαλο του σε αγώνα Λυκείων (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
ΗΠΑ: Συνελήφθη ο 17χρονος που γρονθοκόπησε αντίπαλο του σε αγώνα Λυκείων (vid)

bet365

Ο 17χρονος Κάρτερ Πρένοσιλ - ο οποίος γρονθοκόπησε αντίπαλο του σε ματς Λυκείων στις Ηνωμένες Πολιτείες - συνελήφθη και κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του συνομήλικου αντιπάλου του.

Μετά το φινάλε ενός αγώνα μπάσκετ Λυκείων, ο παίκτης του Καρλάιλ, Κάρτερ Πρένοσιλ έριξε μία μπουνιά στην κοιλιά και έπειτα στο πρόσωπο του παίκτη της Νεβάδα, Τάι Ντίτμερ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 17χρονου Πρένοσιλ, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Ουόρεν.

Το αστυνομικό τμήμα του Καρλάιλ έβγαλε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της έρευνας που πραγματοποίησε γύρω από το συμβάν, αναφέροντας πως ο νεαρός κατηγορούμενος προκάλεσε τραυματισμό στο στόμα του θύματος (χρειάστηκε τέσσερα ράμματα), το οποίο έχασε τις αισθήσεις του κι αμέσως δέχθηκε ιατρική βοήθεια.

Το βίντεο από το περιστατικό έγινε viral κι ο 17χρονος μαθητής πρόκειται να δικαστεί για την ενέργεια του στις 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 έτη, εφόσον κριθεί ένοχος.

 

Τελευταία Νέα