Ζαγκλής σε Γιαννάκη: «Κέρδισες τον σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας»!

Ζαγκλής σε Γιαννάκη: «Κέρδισες τον σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας»!

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής εκθείασε τον Παναγιώτη Γιαννάκη για την είσοδό του στο Hall of Fame, εξηγώντας πως ο «Δράκος» έκανε μια ολόκληρη χώρα να πιστέψει πως η Ελλάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πέρασε στην μπασκετική αιωνιότητα με την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, εκφωνώντας έναν συγκλονιστικό λόγο στην τελετή για την κλάση του 2021. Έναν λόγο γεμάτο αναμνήσεις και... Καβάφη.

Ακολούθως ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής απευθύνθηκε στον «Δράκο» που κέρδισε τον σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ:

«Κύριε Γιαννάκη, αγαπητέ Παναγιώτη, η δίχως φόβο παρουσία σου στο γήπεδο, έκανε τους συμπαίκτες σου και μία ολόκληρη χώρα να πιστέψουν ότι η Ελλάδα μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Κέρδισες το σεβασμό της παγκόσμιας κοινότητας του μπάσκετ με την παραδειγματική συμπεριφορά σου για διάστημα μεγαλύτερο από δύο δεκαετίες, μέσα στην οποία συνυπήρχαν όλες οι αρχές και οι αξίες που κρύβει μέσα της η έννοια: Αρχηγός της Εθνικής ομάδας».

 

Τελευταία Νέα