Τόρες: «Χάος η Λίβερπουλ»!

Gazzetta team
Τόρες: «Χάος η Λίβερπουλ»!

bet365

Κολακευμένος που ήταν το είδωλο των οπαδών στο Λίβερπουλ, αλλά παράλληλα δυσαρεστημένος με την κατάσταση της πρώην ομάδας του, δήλωσε ο άσος της Τσέλσι, Φερνάντο Τόρες, σε Ισπανικά Μέσα.

Σαν μια ανακούφιση είδε την μεταγραφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Φερνάντο Τόρες, καθώς όπως δήλωσε στη Marca, η κατάσταση στη Λίβερπουλ, ήταν ένα χάλι, μετά και τις διαμαρτυρίες των οπαδών για την διοίκηση: «Η όλη κατάσταση ήταν χαοτική, ειδικότερα με τα οικονομικά προβλήματα και την επικείμενη πώληση της ομάδας. Πολλές φορές, νόμιζα πως έπαιζα ακόμα στην Ατλέτικο, μια ομάδα με ιστορία, πολλές ιδέες για το ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς χρήματα. Ήθελε χρόνο για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και εγώ δεν είχα. Ξέρω πως οι οπαδοί με αγαπούσαν, όπως και εγώ, αλλά δεν άντεχα άλλο».


«Η Τσέλσι είναι αυτό που ήθελα»

Ο Τόρες στη συνέχεια, εκθείασε τη νέα του ομάδα και τόνισε την σπουδαιότητα ενός δυνατού διοικητικού οργανισμού: «Στην Τσέλσι, βρήκα αυτό που έψαχνα. Είμαι σε ένα σύλλογο με σπουδαίους συμπαίκτες, είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο σε όλα τα επίπεδα και η διοίκηση πάντα είναι δίπλα μας, όταν το κρίνει σκόπιμο».

 

Τελευταία Νέα