ΜοU και με τη... βούλα!

ΜοU και με τη... βούλα!

Gazzetta team
ΜοU και με τη... βούλα!

bet365

Είναι πλέον γεγονός! Το MoU ανάμεσα στον πρίγκιπα και τον Βαρδινογιάννη υπογράφτηκε και πλέον το νερό μπήκε στο «πράσινο» αυλάκι! Τσάκας: «Πιάνουμε επίσημα δουλειά»!

Tα νομικά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί τελικά κάμφθηκαν, με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να καταθέτει τις μετοχές του και μετά την υπογραφή του μνημονίου να ανοίγει ο δρόμος για την απόκτησή τους από τον Σουλτάν! Το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί άλλωστε χαρακτηριζόταν και από τις δύο πλευρές διαδικαστικό, καθώς οι νομικοί εκπρόσωποι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Λεωνίδας Γεωργόπουλος τα είχαν βρει από το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, για την πλευρά του Σαουδάραβα προτεραιότητα αποτελεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθεί και η άφιξή του στην Ελλάδα, ενώ ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ ξεκινά αύριο (03/11).

Tην Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία της νέας Γ.Σ, πριν από την οποία ο Αλ Σαούντ θα πρέπει να έχει καταθέσει τα 15 εκατομύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όπως έχει άλλωστε δεσμευτεί. Αν τελικά όλα πάνε καλά και τα χρήματα μπουν, τότε ο πρίγκιπας θα πάει στη Γενική Συνέλευση, η οποία αναμένεται να οριστεί για το τέλος του μήνα, έχοντας στην κατοχή του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Τσάκας: «Καινούρια εποχή»

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αρχικής συμφωνίας ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του στον Sentra Fm ξεκαθάρισε πως πλέον ο έλεγχος της ΠΑΕ είναι θέμα χρόνου να περάσει στα χέρια του πρίγκιπα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες. Πάντως ο ίδιος ο Τσάκας δεν πρόκειται να έχει καμία επαφή με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, γεγονός που φαντάζει απολύτως λογικό αφού όλο αυτό το διάστημα ο Τζίγκερ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να ανταλλάξει ούτε κουβέντα με τον... πριγκιπικό εκπρόσωπο!

«Μιλάμε 100% για καινούρια εποχή στον Παναθηναϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του Τσάκα και πρόσθεσε: «από μεθαύριο πιάνουμε κι επίσημα δουλειά. Θα δώσουμε το παρών στη Γενική Συνέλευση της 4ης Νοεμβρίου και λέμε ναι στην Α.Μ.Κ. Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, δεν θα έχουμε εκπλήξεις. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πανηγυρίζουμε από τώρα για την επόμενη μέρα»!

Όσον αφορά το πότε πιάνει δουλειά το νέο καθεστώς, είπε: «Μεθαύριο ξεκινάμε! Απομένει να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που είναι απαραίτητα».

Για την προσεχή Γ.Σ. και την Α.Μ.Κ. επεσήμανε: «Στη Γ.Σ. θα πάμε να δώσουμε το παρών και λέμε “ναι” στην αύξηση. Τα 15 εκατ. είναι διαθέσιμα από εμάς. Αν δεν συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τότε θα είναι δική μας όλη η αύξηση, δεν θα παρακαλέσουμε κανέναν».

Για το πότε έρχεται ο πρίγκιπας Αλ Σαούντ: «Θα είναι στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα και θα μείνει περίπου έξι μέρες».

Για το σχέδιο «διακυβέρνησης» είπε: «Πάμε στο plan A, σύμφωνα με το οποίο αλλοδαπός επιχειρηματίας μπορεί να πάρει ελληνική ΠΑΕ. Αν δεν ισχύσει έχουμε κι εναλλακτική λύση».
Κλείνοντας ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα τόνισε τα λεφτά θα μπουν μόλις ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα