Eπιβεβαίωση από Λίβερπουλ
Ο αρχηγός των Ρεντς «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό να κυκλοφορεί με πατερίτσες και αμέσως... σήμανε συναγερμός. Τελικά, αποδείχθηκε ότι μολύνθηκε το τραύμα του στον αστράγαλο, το οποίο είχε αποκομίσει στην προπόνηση και όπως δήλωσε επίσημα η ομάδα, θα μείνει εκτός για το ματς με τη Σουόνσι, όπως και για τα φιλικά της Αγγλίας με Ισπανία και Σουηδία στις 12 και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα. Ο Τζέραρντ θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε θεραπεία και όπως όλα δείχνουν, ακόμα δεν είναι βέβαιο αν θα προλάβει το ντέρμπι με την Τσέλσι στις 20 του μήνα, ενώ μια βδομάδα αργότερα η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει και τη Μάντσεστερ Σίτι.
Η ανακοίνωση των Ρεντς αναφέρει: «O Στίβεν Τζέραρντ υποβλήθηκε σε θεραπεία για καθαρισμό της μόλυνσης στον δεξιό του αστράγαλο, ο οποίος έχει τοποθετηθεί σε προστατευτική γύψινη θήκη. Ο παίκτης δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς απέναντι στη Σουόνσι, ούτε για τα φιλικά της Εθνικής Αγγλίας με την Ισπανία και τη Σουηδία. Ο Στίβεν θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης υπό τις οδηγίες του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου».
Ο διεθνής μέσος επέστρεψε μέσα στον Σεπτέμβρη στην αγωνιστική δράση, έπειτα από εξάμηνη απουσία λόγω επέμβασης στη βουβωνική χώρα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.