Με Bερμάελεν στην αποστολή

Με Bερμάελεν στην αποστολή

bet365

Ο Τόμας Bερμάελεν είναι ξανά στην αποστολή της Άρσεναλ για το σημερινό (25/10) παιχνίδι με την Μπόλτον για το Carling Cup, δύο μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση με τους «κανονιέρηδες».

Ο Bέλγος κεντρικός αμυντικός είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο παιχνίδι με την Ουντινέζε για τα πλέι οφ του Champions League στις 24 Αυγούστου και δύο μήνες μετά είναι και πάλι στην αποστολή της Άρσεναλ. Ο Βερμάελεν ίσως κάνει την εμφάνισή του στο σημερινό (25/10) παιχνίδι των Λονδρέζων με την Μπόλτον για το Carling Cup.

«Θέλουμε να κερδίσουμε, συνεπώς ίσως να μην είναι το κατάλληλο παιχνίδι για την επιστροφή του. Ο Τόμας, όμως, έχει δουλέψει πολύ σκληρά και είναι έτοιμος. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη ποιοι θα ξεκινήσουν. Ο Βερμάελεν ίσως παίξει, όπως και οι Σκιλασί και Φαμπιάνσκι», τόνισε ο Βενγκέρ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα