Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

Gazzetta team
Αρέσει σε Μίλαν ο Σισέ

bet365

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζιμπρίλ Σισέ φέρεται να αρέσει στη Μίλαν και στον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilsussidiario.net, ο Γάλλος σουπερστάρ της Λάτσιο και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φέρεται να αρέσει στην ομάδα του Μιλάνου, η οποία αναζητά δύο παίκτες για ενίσχυση, σε μεσαία γραμμή και επίθεση, τον προσεχή Ιανουάριο.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν είναι εντυπωσιασμένος με τον τριαντάχρονο στράικερ και την προσαρμοστικότητά του στο Καμπιονάτο.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σισέ είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Λάτσιο απέναντι στη Μίλαν, στο παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο με 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο Σισέ έμεινε στον πάγκο για την Εθνική Γαλλίας στον αγώνα με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2012 (1-1), γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή του Κάρλος Ρέχα, μια και θα μπορεί να τον έχει διαθέσιμο και ξεκούραστο για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Ρόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα