Σαρμπίνι και «μαύρα διαμάντια»

Σαρμπίνι και «μαύρα διαμάντια»

Gazzetta team
Σαρμπίνι και «μαύρα διαμάντια»

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει στο συρτάρι την υπόθεση του Ανάς Σαρμπίνι, κάθε άλλο. Παράλληλα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δίχτυα του Ολυμπιακού στην Νορβηγία για δύο Νιγηριανούς.

Ο Ανάς Σαρμπίνι έχει ήδη κάνει «καλό» όνομα στο κροατικό ποδόσφαιρο και έχει τους… θαυμαστές του στο Λιμάνι. Πρώτος και καλύτερος ο τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», Εντουάρντο Μαθία, αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που συμφωνεί μαζί του.

Ο 24χρονος παίκτης συνεχίζει να εξετάζεται και οι εξελίξεις στα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα θα δείξουν μέσα στις επόμενες μέρες αν τελικά θα αποκτηθεί ο άσος με τις Παλαιστινιακές ρίζες.

Από εκεί και πέρα, τα σενάρια για τον Ολυμπιακό σταματημό… δεν έχουν. Δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί δύο ταλαντούχους Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές της Λίλεστρομ. Ο πρώτος είναι ο Άντονι Ούτζα ,επιθετικός 20 ετών, και τη σεζόν που διανύουμε έχει ήδη πετύχει 9 γκολ σε 11 αναμετρήσεις και συνολικά στο νορβηγικό πρωτάθλημα έχει σκοράρει 23 φορές σε 35 παιχνίδια.

Ο δεύτερος είναι ο επίσης 20χρονος Εμάνουελ Νόσα και είναι επιτελικός μέσος. Στην Λίλεστρομ βρίσκεται τρία χρόνια, βασικός τα δύο τελευταία, έχοντας συμπληρώσει 60 συμμετοχές και έχοντας πετύχει 11 τέρματα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα