Υψηλοί προσκεκλημένοι στο Κύπελλο Κων/πόλεως!

Gazzetta team
Υψηλοί προσκεκλημένοι στο Κύπελλο Κων/πόλεως!

bet365

Πολλές θα είναι οι παρουσίες επωνύμων στο Κύπελλο Κωνσταντινουπόλεως που διοργανώνει το τμήμα Ξιφασκίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ το Σάββατο 28 Μαΐου, παραμονή της επετείου της Αλώσεως.

Από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχουν σταλθεί προσκλήσεις σε προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και της μουσικής!

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, καθώς και ο Μίμης Παπαϊωάννου με τον Θωμά Μαύρο, οι οποίοι θα κληθούν να απονείμουν στους αθλητές βραβεία και αναμνηστικά!

Σίγουρα αίσθηση θα προκαλέσει η παρουσία του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος θα βρεθεί στους αγώνες συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου!

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι από τον καλλιτεχνικό χώρο, έχουν λάβει προσκλήσεις γνωστοί Ενωσίτες, όπως ο ποιητής και στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος καθώς και ο Παντελής Θαλασσινός. Μάλιστα το τραγούδι που έχει συνθέσει ο τελευταίος για την ΑΕΚ θα ακουστεί κατά τη διάρκεια των απονομών!

Οι αγώνες όπως έχετε ενημερωθεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ, θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί, ενώ οι τελικοί και οι απονομές θα γίνουν στις 14:00 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι χορηγοί της διοργάνωσης είναι τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης», η «Pizza FAN» και τα ισοτονικά «Lucozade», ενώ χορηγοί Επικοινωνίας το gazzetta.gr, το aek365.gr και το aek-live.gr

 

Τελευταία Νέα