Πολλές συμμετοχές στο Κύπελλο Κων/πόλεως

Gazzetta team
Πολλές συμμετοχές στο Κύπελλο Κων/πόλεως

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει, για το τμήμα της Ξιφασκίας της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, η διοργάνωση του Κυπέλλου Κωνσταντινουπόλεως που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (28/5) στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο υπεύθυνος του τμήματος Κώστας Ποτού, μαζί με τον προπονητή Θανάση Δελενίκα και τον έφορο Κωνσταντίνο Μπέσσα βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία με τους γονείς των «κιτρινόμαυρων» αθλητών και τους χορηγούς, προετοιμάζοντας πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες, τη διοργάνωση του Σαββάτου, η οποία αναμένεται να έχει μεγάλη προσέλευση κόσμου!

Στο Κύπελλο Κωνσταντινουπόλεως θα υπάρχουν εκατοντάδες συμμετοχές, καθώς θα πάρουν μέρος 135 αθλητές της Ξιφασκίας!

Μαζί με την ΑΕΚ θα συμμετάσχουν συνολικά 9 ομάδες. Αυτές είναι οι Πανελλήνιος, Παναθηναϊκός, εκπαιδευτήρια Κωστέας-Γείτωνας, Άρκτεια Λούτσας, Αθηναϊκή Λέσχη, Απόλλων Βριλησσίων, Πρόοδος και Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου.

Το τουρνουά θα γίνει προς τιμήν της Πόλης που γέννησε την Ιδέα της «Ένωσης». Μάλιστα τα Ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» θα γλυκάνουν τους φιλάθλους με πολίτικα γλυκά. Χορηγός της διοργάνωσης είναι και η Pizza FAN, ενώ χορηγοί Επικοινωνίας, το gazzetta.gr μαζί με το aek365.gr και το aek-live.gr.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί, ενώ οι τελικοί και οι απονομές θα γίνουν στις 14:00 το μεσημέρι (από υψηλούς προσκεκλημένους).

 

Τελευταία Νέα