Σόφο: Η μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την επόμενη

Gazzetta team
Σόφο: Η μεγαλύτερη στιγμή μέχρι την επόμενη

bet365

Ο Σόφο έχει κέφια εντός και εκτός παρκέ. Λίγα λεπτά μετά την πρόκριση με την Μακάμπι ο σέντερ της Ομάδας του Λαού περικυκλώθηκε από Έλληνες δημοσιογράφους και έδειξε… σε εξαιρετική φόρμα, βαδίζοντας στα χνάρια του Νίκου Γκάλη, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει δώρο γεννεθλίων στον Διαμαντίδη!

Με 16 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 19 λεπτά, ο Σόφο ήταν ένας άλυτος γρίφος για τον Εμανουέλε Μολίν, που είδε τους ψηλούς της ομάδας του να πετιούνται σαν... κουνούπια, κάθε φορά που ο Σχορτσανίτης αποφάσιζε να αδειάσει το χώρο στη ρακέτα. Ευτυχώς για τους Έλληνες δημοσιογράφους, δεν επέδειξε την ίδια διάθεση όταν του την πέσαμε όλοι μαζί για δηλώσεις.

Ο Σόφο ήταν λαλίστατος, χαμογελαστός και... ατακαδόρος, καθώς μέσα σε τρία λεπτά πρόλαβε να μιμηθεί τον Γκάλη, δηλώνοντας ότι ο ημιτελικός ήταν "η μεγαλύτερη στιγμή της συλλογικής του καριέρας μέχρι την επόμενη", ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι "δεν πρόκειται να κάνει την κούπα δώρο γεννεθλίων στον Διαμαντίδη" και απάντησε με το δικό του μοναδικό τρόπο στη σύγκριση του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι με τους Σέλτιγκς και τους Λέικερς, με τον ίδιον να ντύνεται... Μπάινουμ.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο στο Gazzetta.gr

 

Τελευταία Νέα