Σαββίδης: «Όχι στο Grexit και σ’ αυτή την ΕΠΟ»

Σαββίδης: «Όχι στο Grexit και σ’ αυτή την ΕΠΟ»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήραν θέση για το διαφαινόμενο Grexit. Λένε «όχι» στο Grexit και στην παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά και «ναι» στη διεξαγωγή του κυπέλλου!

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενη η θέση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γύρω από το Grexit, στάση την οποία παρουσίασε το Gazzetta.gr από το πρωί του Σαββάτου, με τον Σαββίδη και γενικότερα τον ΠΑΟΚ να είναι κατά του Grexit, αλλά και της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ, την οποία συνεχίζει να θεωρεί αποκλειστική υπεύθυνη για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Κανείς δεν θέλει το Grexit όμως φυσικά κανείς δεν θέλει και αυτή την ΕΠΟ. Και από τα δυο αυτά δεινά μπορούμε να απαλλαγούμε με την άμεση παραίτηση Γκιρτζίκη και του συμβουλίου του. Έτσι θα μπορούσαμε ακόμη και να συζητήσουμε την επανεκκίνηση του Κυπέλλου με ξένους διαιτητές. Ειδάλλως ας ζήσουν με την ευθύνη της εν ψυχρώ δολοφονίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, που μέχρι σήμερα έτσι κι αλλιώς το οδηγούν σε αργό θάνατο. Ας μην ψάχνουν τις ευθύνες σε αυτούς που παλεύουν για εξυγίανση, αλλά σε αυτούς που υποθάλπουν και ανέχονται τη διαφθορά», αναφέρει στη δήλωσή του.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι η θέση του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου» αναφορικά με το κύπελλο, όπου με την προϋπόθεση της παρουσίας ξένων διαιτητών, φαίνεται να συζητάει το ενδεχόμενο διεξαγωγής των δεύτερων ημιτελικών και του τελικού.

Γενικότερα στον ΠΑΟΚ και στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη επικρατούσε ένας εκνευρισμός, καθώς αρκετοί εκ του πονηρού ήθελαν να παρουσιάζουν την ΠΑΕ και τον ιδιοκτήτη τους υπέρμαχους του Grexit.

 

Τελευταία Νέα