Απίθανες προσφορές για να υποδεχτείς το 2021 με νέο λογισμικό στον υπολογιστή σου

Gazzetta team
Απίθανες προσφορές για να υποδεχτείς το 2021 με νέο λογισμικό στον υπολογιστή σου

bet365

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι ιδανική για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας.

Ας είμαστε ειλικρινείς, το 2020 δεν θα λείψει σε κανέναν. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν το αποχαιρετήσουμε οριστικά, όλοι μετράμε αντίστροφα για την έλευση του νέου έτους και ανυπομονούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος λοιπόν είναι ιδανική για να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας που θα μας βοηθήσει να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας, αλλά και τον υπολογιστή μας. Φυσικά αναφερόμαστε στα προγράμματα λογισμικού, την καρδιά κάθε pc ή laptop. Τώρα μάλιστα που το αγαπημένο μας Godeal24.com ανακοίνωσε τις νέες του, πρωτοχρονιάτικες προσφορές, είναι η ιδανική ευκαιρία να τις εκμεταλλευτούμε.

Ειδικότερα, οι προτάσεις που ξεχωρίσαμε αρχικά είναι τα combo προγράμματα, χάρη στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε δύο προϊόντα στην τιμή του ενός. Τα ακόλουθα 3 πακέτα είναι ιδανικά για επαγγελματικές ή ιδιώτες που δίνουν βάρος στην ασφάλεια και τη λειτουργικότητα:

Για όσους χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους απλώς για browsing, έλεγχο των emails ή για streaming, τα Windows 10 Home είναι αυτό που χρειάζονται:

Πέρα από τα παραπάνω πακέτα, το Godeal24.com σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα παρακάτω στη μισή τιμή με το κουπόνι «BFLE50»

Ακολουθούν ορισμένες ιδανικές λύσεις για το γραφείο και το σπίτι με έκπτωση που αγγίζει το 55% με το κουπόνι «BFLE55»

Βρείτε περισσότερες προσφορές εδώ.

Σχετικά με το Godeal24.com

To GoDeal24.com είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα που ασχολούνται με την πώληση γνήσιων κλειδιών για λογισμικό αλλά και video games. Παρέχει υποστήριξη 24/7 και δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια στις συναλλαγές των χρηστών. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στο [email protected].

 

Τελευταία Νέα