Ρατσισμός, κοινωνία & κωμωδία - Μια κουβέντα με τον Βύρωνα

Shake n' Bake Shake n' Bake
Ρατσισμός, κοινωνία & κωμωδία - Μια κουβέντα με τον Βύρωνα

bet365

Νέο podcast από τους Shake n' Bake παρέα με τον πολύ αγαπημένο Βύρωνα Θεοδωρόπουλο.

Όταν δολοφονήθηκε ο Floyd πριν λίγες εβδομάδες, η αντιμετώπιση των μαύρων στην Αμερική ήρθε στο παγκόσμιο προσκήνιο. Σήμερα το θέμα δεν είναι τόσο στην ατζέντα. Το πρόβλημα, όμως, είναι υπαρκτό, τεράστιο και διαχρονικό.

Με αφορμή όσα γίνονται στην Αμερική, θέλαμε να γράψουμε ένα podcast και δεν μας πείραζε να το κάνουμε με «καθυστέρηση» γιατί το θέμα παραμένει επίκαιρο είτε ασχολούμαστε με αυτό είτε όχι. Αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να βρούμε τον σωστό άνθρωπο για να το κουβεντιάσουμε.

Τον βρήκαμε στο πρόσωπο του εξαιρετικού κωμικού Βύρωνα Θεοδωρόπουλου. Γιατί η κωμωδία βλέπει τη ζωή φιλοσοφικά οπότε αυτή η σκοπιά είναι για μας πολύ σημαντική.

Χωρίσαμε το podcast μας σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος επικεντρώνεται στο θέμα του ρατσισμού. Μπορείτε να το ακούσετε από όποιο streaming app σας βολεύει (spotify, itunes, mixcloud). Ή μέσα από το κανάλι μας στο YouTube:

Στο δεύτερο μέρος συζητάμε για την κωμωδία και για την επίδραση της στην κοινωνία μας και στους εαυτούς μας. Μπορείτε να το ακούσετε από όποιο streaming app σας βολεύει (spotify, itunes, mixcloud). Ή μέσα από το κανάλι μας στο YouTube:

Η κωμωδία μπορεί να μας χαρίσει το υπέροχο συναίσθημα του γέλιου αλλά και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους. Μακάρι να ακούσετε την κουβέντα μας για να σας πείσουμε.

Δομήνικος & Μάνος

Shake n' Bake Social Media

facebook | twitter | instagram

Shake n' Bake Podcast

spotify | itunes | mixcloud | youtube

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Shake n' Bake
Shake n' Bake

Το Shake n' Bake είναι ένα ελληνικό μπασκετικό podcast που βρίσκεται φέτος στην τέταρτη season του. Μία δημιουργία του Δομήνικου και του Μάνου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016. Μία εκπομπή από δύο φίλους του αθλήματος, με έμφαση στον μαγικό κόσμο του NBA. Από τη δημιουργία του και έπειτα έχει εξελιχθεί σε μία μπασκετική κοινότητα που μετράει χιλιάδες μέλη στα social media.

Ο Μάνος έχει σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Παρίσι. Είναι Chicago Bulls και... Ολυμπιακός!

Ο Δομήνικος έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Πάντειο και στην Αγγλία ενώ τώρα παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει σκηνοθεσία. Είναι Boston Celtics και... Παναθηναϊκός!