Οι μαχητές του Ντον

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι μαχητές του Ντον

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει βάλει την σόμπα να καίει στο φουλ και από τη θαλπωρή του εξοχικού του, που έχει γεμίσει χιόνι, γράφει ασταμάτητα για στοίχημα.

Καλημέρα αξιότιμοι αναγνώστες. Τα ρούβλια μπήκαν στο λογαριασμό μετά τη ματσάρα των πάγκων ανάμεσα σε Πεπ και Κόντε, με αποτέλεσμα να απολαύσω το Clasico χωρίς να έχω καμία έγνοια. Έτσι, μπας και σταματήσει λίγο η γκρίνια της Σβετλάνα. Κάθε χειμώνα τα ίδια αναγνώστη μου. Λες και δεν ξέρει ότι θα έρθει και θα κλειστεί σπίτι. Γυναίκες...

Ήπια το τσαγάκι μου, έφαγα τις αγαπημένες μου μπλίνι με μέλι και το μεσημεριανό έχει σουπίτσα. Μία γκούλας με μπούκοβο, γιατί έχω πάρει και ελληνικές συνήθειες, είναι ό,τι πρέπει. Μέχρι τότε, είπα να σου γράψω μπας και γλιτώσεις εσύ την κρεβατομουρμούρα και πας το αίσθημα κανένα ταξιδάκι τα Χριστούγεννα. Τελευταία αγωνιστική στο Champions League και αλλού τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ αλλού γίνεται ένας μικρός χαμός.

Σε ένα από τα αδιάφορα βαθμολογικά ματς της ημέρας η Μπάγερν υποδέχεται την Ατλέτικο. Ήθελα να ήξερα, δεν έχουν βαρεθεί να παίζουν αυτοί οι δύο; Έχουν γίνει πιο βαρετοί από το πρωτάθλημα της ΕΣΣΔ τα πρώτα χρόνια μετά τον πόλεμο. Εδώ, λοιπόν, μιας και δεν έχει νόημα να ποντάρουμε σε σημείο, θα πάμε ξέρεις που: στα σημαιάκια. Σε όλα τα ματς των Βαυαρών στον όμιλο είχαμε λιγότερα από 10,5 κόρνερ. Με λίγο παραπάνω ρίσκο βρίσκουμε το under 9,5 στο 2,00.

Στο δεύτερο αδιάφορο ματς της ημέρας η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Εδώ λογικά, θα έχουμε και αλλαγές στις ενδεκάδες, όμως το στοίχημα... στοίχημα. Σε όλα τα ματς των Καταλανών εντός έδρας στον όμιλο και σε όλα των Γερμανών εκτός είχαμε N/G, επιλογή που πληρώνει 2,25. Η Μπαρτσελόνα έχει νικήσει και τα 13 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, με τον άσο να είναι στο 1,40, έχοντας πετύχει 40 γκολ! Στο 2,05 θα βρείτε το over 2,5 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 1,95 το χάντικαπ -1 (να κερδίσουν με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά).

Συνεχίζουμε στον όμιλο που γίνεται ο μεγαλύτερος χαμός. Η Μπεσίκτας ταξιδεύει στο παγωμένο Κίεβο για το ματς με την Ντιναμό. Ξέρω ότι οι σχέσεις μας με τους Ουκρανούς περνάνε κρίση, όμως σας λέω ότι είναι μαχητές. Μαθημένοι στις κακουχίες και στον άσχημο καιρό, δεν πρόκειται να τα παρατήσουν έτσι εύκολα. Οι Τούρκοι έχουν ραντεβού με την ιστορία, καθώς δεν έχουν περάσει ποτέ στην επόμενη φάση, όμως πάντα χάνουν το τελευταίο ματς των ομίλων. Συν ότι δεν έχουν κερδίσει ποτέ στην Ουκρανία, συν ότι η Ντιναμό μετράει τρεις σερί ήττες εντός έδρας και ποτέ δεν έχει φτάσει τις τέσσερις... Στο υψηλό 3,00 ο άσος.

Από εκεί και πέρα, και στα 5 ματς της Μπεσίκτας στον όμιλο είχαμε G/G, επιλογή που πληρώνει 1,85, ενώ στα 9 από τα 10 ματς που έχουν δώσει αμφότερες μέχρι τώρα είχαμε over 10,5 κόρνερ. Θα το βρείτε επίσης στο 1,85. Στο άλλο ματς η Μπενφίκα υποδέχεται τη Νάπολι. Σε όλα τα ματς των Ιταλών είχαμε G/G, που τιμάται στο 1,70.

Κάνω μία στάση στο Παρίσι, όπως ο αυτοκράτορας Αλέξανδρος ο Α’, και βλέπω ότι η Λουντογκόρετς έχει δεχθεί 17 γκολ στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στη διοργάνωση. Στο 2,00 το over 3,5 και στο 1,70 το over 2,5 για την Παρί, που εντός έδρας δεν αστειεύεται.

Είπα αυτοκράτορας και θυμήθηκα τα πατριωτάκια μου. Η Ροστόφ του ένδοξου νότου, λοιπόν, ταξιδεύει στην αχώνευτη Ολλανδία. Οι μαχητές του Ντον θα βρουν απέναντί τους την Αϊντχόφεν, που έχει πετύχει όλα της τα γκολ φέτος στη διοργάνωση στο πρώτο μέρος και θα βρείτε το Χ2 στο δεύτερο στο 1,727. Στα 43 τελευταία τους ματς στο Champions League οι Ολλανδοί δεν έχουν πετύχει πάνω από 2 γκολ, με το under 2,5 για την Αϊντχόφεν να πληρώνει 1,30. Τέλος, σε όλα τα ματς των Ολλανδών φέτος στον όμιλο είχαμε under 4,5 κίτρινες κάρτες, επιλογή που πληρώνει 1,65. Να ευλογήσουμε και λίγα τα γένια μας, όπως έκανε ο μακαρίτης ο Ρασπούτιν.

Δεν σε άφησα ούτε σήμερα με το παράπονο αξιότιμε αναγνώστη μου. Βέβαια, να σου πω την αλήθεια, με τέτοιον καιρό ούτε που θα έβγαινα. Άσε που έχω και δικαιολογία για να μην με τρέχει η Σβετλάνα στην άλλη άκρη του κόσμου, για να δει ήλιο. Ασ’ την να γκρινιάζει. Όσο πάμε καλά, θα το αντέξω. Και μην ξεχνάς ότι στα live του gazzetta δηλώνω παρών και έτοιμος για ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα