Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

Gazzetta team
Διακόσμηση κρεβατοκάμαρας

bet365

Τι χρώμα έχει η χαλάρωση;

Η όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο του σπιτιού αποτελεί ένα θέμα που, καθόλου τυχαία, έχει απασχολήσει και προσωπικότητες παγκοσμίου αναστήματος! Είναι γνωστή η ρήση του Γκαίτε ότι «Ο πιο ευτυχισμένος -είτε βασιλιάς είτε χωρικός- είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του» ενώ σύμφωνα με τον Le Corbusier «Η κατοικία είναι ο ναός της οικογένειας».

Στην αίσθηση γαλήνης που αποπνέει ένα σπίτι, σημαντικό ρόλο παίζει και η διακόσμησή του. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον «κατεξοχήν» προσωπικό χώρο όπου αποφορτιζόμαστε, χαλαρώνουμε και ανατροφοδοτούμαστε: την κρεβατοκάμαρα. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε όμορφα στο χώρο όπου καταφεύγουμε για ηρεμία και ξεκούραση και όλοι συμφωνούμε πως μια μικρή- ή πιο μεγάλη- κίνηση ανανέωσης του υπνοδωματίου είναι ένας έξυπνος τρόπος για να το λατρέψουμε ξανά!

Ανατρέχοντας σε ιδέες διακόσμησης για τα “άδυτα” του σπιτιού, θα διαπιστώσετε ότι οι χρωματικοί τόνοι στη διακόσμηση κρεβατοκάμαρας παίζουν καθοριστικό ρόλο για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε στο χώρο αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τη διακόσμηση παιδικού δωματίου. Η παραδοσιακή “deco σοφία” και οι ειδικοί υποδεικνύουν ότι, για την απόχρωση (ή τις αποχρώσεις) στους τοίχους αυτού του χώρου καλό θα ήταν να διαλέξετε απαλούς τόνους που θα ασκούν χαλαρωτική επίδραση και θα σας εισάγουν πιο εύκολα σε …sleeping mood – ή, πάντως, εκείνα τα χρώματα, απαλά ή ζωηρά, που σάς βοηθούν να «κατεβάσετε τον διακόπτη» και να ηρεμήσετε μετά από μια έντονη μέρα.

Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή σας θα πρέπει να είναι ένα ασφαλές, οικολογικό πλαστικό χρώμα με ασυναγώνιστη ποιότητα! Η Vivechrom – η εταιρεία που κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των χρωμάτων στην Ελλάδα- παρουσιάζει το νέο ιδανικό προϊόν που όχι απλώς πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές αλλά συμβάλλει στην ποιότητα του εσωτερικού αέρα στο υπνοδωμάτιο: το κορυφαίο οικολογικό πλαστικό χρώμα SUPER NEOPAL ECO. Οι λόγοι για να το επιλέξετε είναι πολλοί: Έχει κορυφαία απόδοση σε τετραγωνικά μέτρα ανά λίτρο, ασύγκριτη καλυπτικότητα, εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και τέλειο ματ φινίρισμα. Είναι απόλυτα ασφαλές, φιλικό προς το περιβάλλον και οι πτητικές ουσίες που εκπέμπει (οι οργανικές πτητικές ενώσεις είναι οι ουσίες που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα κατά το βάψιμο και το στέγνωμα) είναι σχεδόν μηδενικές: 3g ανά λίτρο, όταν το όριο για την κατηγορία των οικολογικών χρωμάτων είναι 10g ανά λίτρο!

Το SUPER NEOPAL ECO είναι πιστοποιημένο από τον Eurofins (διεθνής οργανισμός ελέγχου των Πτητικών Οργανικών Ενώσεων των προϊόντων) και κατατάσσεται στην ανώτερη κλάση Α+ αναφορικά με την ποιότητα εσωτερικού αέρα. Δεν περιέχει αμμωνία ούτε επικίνδυνες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεϋδη ή αρωματικούς υδρογονάνθρακες. Χάρη στα εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του, έρχεται να καταρρίψει όλους τους μύθους και τις λανθασμένες απόψεις σχετικά με τα οικολογικά χρώματα («είναι πιο ακριβά», «έχουν αμφισβητούμενη αντοχή στο καθάρισμα», «έχουν μικρότερη καλυπτικότητα» κ.α.). Σε μόλις δυο στρώσεις, καλύπτει τέλεια τη βαφόμενη επιφάνεια, κάτι που σημαίνει μεγάλη οικονομία στη χρήση. Μπορεί να καθαρίζεται συχνά χωρίς να χάνει την αντοχή του κι’ έτσι, παραμένει για χρόνια πανέμορφο σαν καινούριο! Όσο για την χρωματική παλέτα του SUPER NEOPAL ECO, διαθέτει απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων, μέσω του συστήματος ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ της Vivechrom και θα ικανοποιήσει κάθε επιθυμία!

Στο website της Vivechrom μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που θα δώσει υπέροχο χρώμα και άλλον αέρα στο υπνοδωμάτιό σας!

 

Τελευταία Νέα