Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Tετράδα σε σούπερ αποδόσεις στο Game 4!

Newsroom
Λι και Σλούκας
Τεράστιας σημασίας ο 4ος τελικός της Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη το βράδυ θα μάθουμε αν οι «ερυθρόλευκοι» θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή οι «πράσινοι» θα στείλουν τη σειρά σε 5ο ματς.

Το ΟΑΚΑ θα γίνει εκ νέου καμίνι με στόχο να σπρώξει τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη στο 2-2. Το «τριφύλλι» τόσο στο 2ο παιχνίδιόσο και στο 3ο μπήκε δυνατά στην πρώτη περίοδο και έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι πιθανότητες η ιστορία να επαναληφθεί είναι αρκετές, προκειμένου το «τριφύλλι» μέσα στην έδρα του να μπει από την εκκίνηση σε θέση οδηγού.
Νίκη Παναθηναϊκού στην 1η περίοδο σε απόδοση 2.35!

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή επανεμφάνισε αρκετά από τα καλά του στοιχεία πάνω στο παρκέ. Οι Πειραιώτες έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο και κράτησαν τους «πράσινους» στους 52 πόντους. Το πλάνο του Μπαρτζώκα δεν θα αλλάξει μέσα στο ΟΑΚΑ και περιμένουμε και στο Game 4 εκ νέου χαμηλό σκορ.
Under 147.5 συνολικοί πόντοι σε απόδοση 1.93.

Στο επιθετικό κομμάτι των δύο ομάδων περιμένουμε ένα «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε ΜάριουςΓκριγκόνις και Κώστα Σλούκα. Ο Λιθουανός στο περασμένο ματς στο ΣΕΦ πήρε προσπάθειες που δεν του βγήκαν, όμως μέσα στο ΟΑΚΑ είναι ικανός να μεταμορφωθεί και σίγουρα θα αναλάβει και πάλι πρωτοβουλίες.Γκριγκόνις πρώτος σκόρερ του ντέρμπι σε απόδοση 4.00!

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ο Σλούκας ήταν ο παίκτης κλειδί στο Game 3. Ο Έλληνας γκαρντ έχει τον τρόπο να… φτιάχνει τους συμπαίκτες του και περιμένουμε να μοιράσει φαρμακερές πάσες.Απόδοση 2.25 να μοιράσει ο Σλούκας τις περισσότερες ασίστ στον 4ο τελικό.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα