Ο Βεζένκοβ στην πιο… mvp συνέντευξη!

Newsroom
...
Γνωρίζει… γεωγραφία, ξέρει να παίρνει σωστές αποφάσεις, ακόμα και όταν ο… Γιόκιτς τον καλεί, παίζει σούπερ μπάσκετ. Μιχάλης Τσόχος και Βασίλης Σαμπράκος διαπίστωσαν στο «EuroLeague talks by bwin», γιατί ο Σάσα Βεζένκοβ είναι ο ηγέτης του Ολυμπιακού!

Σούπερ Καπ Ελλάδας, πρώτη θέση στη EuroLeague, και δεύτερο διαδοχικό Κύπελλο! Το αήττητο εντός συνόρων μεγαλώνει, το 12-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό αποτυπώνει την απόλυτη κυριαρχία, δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και η πίεση είναι πλέον εργαλείο για ειδική διαχείριση. Ολυμπιακός σαν… θεατρικό έργο είναι ο τίτλος για τη φετινή πορεία, με μπροστάρη τον Σάσα Βεζένκοβ. Ο διεθνής φόργουορντ μιλά αποκλειστικά στην bwin λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του ντέρμπι με τους «πράσινους» και την ονειρεμένη σεζόν που βιώνει.

Άλλωστε, τα στατιστικά του εντός κι εκτός συνόρων έχουν πάρει… φωτιά, με τον ίδιο να τονίζει στην κάμερα της bwin πως: «Η σταθερότητα δουλεύεται και είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να είμαι σταθερός, να δουλεύω και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους».

Ο κορυφαίος παίκτης της φετινής EuroLeague, παραμένει ταπεινός, οριακά δεν κοκκινίζει στην αποθέωση και στην κουβέντα με τον Μιχάλη Τσόχο και τον Βασίλη Σαμπράκο στην κάμερα της bwin, αποτυπώνει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Ο Σάσα Βεζένκοβ αισθάνεται ωραία να ακούει για αριθμούς και ρεκόρ, αλλά δεν ξεχνά πως στην κορυφή δε φτάνει χωρίς τον κόουτς και τους συμπαίκτες του. «Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα ομαδικό άθλημα και για να πετύχεις τους στόχους σου, χρειάζεσαι τον προπονητή, τους συμπαίκτες και τη στήριξη της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού καθηλώνει τον αντίπαλο και στα τέλη Μαρτίου, η ομάδα του Πειραιά αποτελεί εκ των φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση της EuroLeague. O Σάσα Βεζένκοβ και οι «ερυθρόλευκοι» δεν παίζουν ποδόσφαιρο για να έχουν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, αντίθετα, ο δρόμος για την κορυφή θέλει δρόμο και δουλειά. «Μας αρέσουν τα σχόλια, στο τέλος όμως μένει το τι έχεις πετύχει. Αν χάσουμε - δε θέλω να το σκέφτομαι - κανείς δε θα θυμάται τι κάναμε τον Μάρτιο. Βήμα - βήμα, δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι, οι μεγάλοι στόχοι είναι μπροστά μας», είπε στο «EuroLeague talks by bwin».

Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε το κοινό του, η καμπύλη σε όλα τα επίπεδα ανεβαίνει και σύμφωνα με τον Βούλγαρο φόργουορντ: «Ο Ολυμπιακός χτίστηκε ξανά, μετά τις επιτυχίες μέχρι το 2017. Αυτό που βλέπουμε σήμερα, είναι πως ξεκινήσαμε κάτι από το μηδέν, ο κόουτς Μπαρτζώκας έβαλε τα κομμάτι που έλειπαν, οι παίκτες που ήρθαν «κούμπωσαν». Τότε, ήρθαν τίτλοι, τώρα πήγαμε σε ένα Final 4, ελπίζω να ξαναπάμε».

Ο Σάσα Βεζένκοβ εξελίχθηκε σε έναν κορυφαίο φόργουορντ και ο ίδιος το αποδίδει στη στήριξη του οργανισμού. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών από τα 16 του χρόνια έμαθε να παίρνει σοβαρές, αλλά όμορφες αποφάσεις. Με απίστευτη ωριμότητα, αλλά και χιούμορ, ο 27χρονος παίκτης μίλησε για τα διλήμματα της ζωής του, αλλά και το… πάγωμα στον Γιόκιτς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Βεζένκοβ ξέρει καλά… γεωγραφία, γνωρίζει καλά που είναι το Σακραμέντο και η απάντηση του λέει αρκετά για το μέλλον του. Ολυμπιακός, Κινγκς, Μπαρτζώκας, EuroLeague, Γιόκιτς, βρέθηκαν στο παρκέ του ΣΕΦ και οι Μιχάλης Τσόχος, Βασίλης Σαμπράκος φρόντισαν, ώστε ο μελλοντικός MVP να παραχωρήσει μια απολαυστική συνέντευξη μπροστά στην κάμερα της bwin.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Τελευταία Νέα