ΓεροΓιοβάισα: Επιστροφή στο απόλυτο και φουλ για σερί!

γεροΓιοβάισα
O γεροΓιοβάισα έκανε πάρτι την Κυριακή, το ταμείο τον ανέβασε ψυχολογικά και η Super League είναι έτοιμη να τον εκτοξεύσει.

Κάποιοι δε με πίστεψαν, κάποιοι άλλοι με ακολούθησαν και πέρασαν μια ευχάριστη Κυριακή! Ο γεροΓιοβάισα έκανε το απόλυτο, επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών και δείχνει πως μπορεί να χτίσει σερί! Ωρα για Super League και το πρόγραμμα μας δίνει τη μπάλα για... ταμείο! Από την Τρίπολη δεν έχει περάσει ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε και ο Ολυμπιακός, θα τα κατάφερει ο ΠΑΟΚ; Οι απουσίες των φιλοξενούμενων με προβληματίζουν γι αυτό και θα αφήσω στην άκρη το διπλό. Build A Bet με Goal/Goal και ΠΑΟΚ Over 3.5 κόρνερ μιας και η πίεση θα είναι έντονη!

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και οι Πειραιώτες ψάχνουν αντίδραση. Στόχος μια πειστική νίκη που θα βοηθήσει τους γηπεδούχους να παρουσιαστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς. Πίεση, κατοχή με σκοπό το γρήγορο γκολ. Ομάδα που τον δυσκολεύει στον Πειραιά ο Παναιτωλικός, όμως απόψε πάμε με την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού. Ενισχυμένη απόδοση για νίκη με 3 ή περισσότερα γκολ διαφορά στο 2.60! Γι αυτούς όμως που δεν θέλουν τα ρίσκα, νίκη στο ημίχρονο στο 1.55.

Σε φουλ φόρμα η ΑΕΚ και ξέρει καλά πως δεν πρέπει να χαλαρώσει. Ο Αλμέιδα, ο κορυφαίος τεχνικός που είχε η Ενωση τα τελευταία χρόνια ξέρει να διαχειρίζεται ρόστερ και καταστάσεις. Για το απόλυτο εντός έδρας 13άρι η ΑΕΚ, αν και ο Λεβαδειακός δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Πάμε με Build A Bet, Νίκη ΑΕΚ, Over 2.5 γκολ και Οver 5.5 κόρνερ, γεγονός που προσφέρεται στο 1.67!