Πέφτει η αυλαία στους ομίλους με τετράδα σε σούπερ απόδοση!

G-Betting G-Betting
Πέφτει η αυλαία στους ομίλους με τετράδα σε σούπερ απόδοση!

bet365

Τα τελευταία εισιτήρια της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκουν κάτοχο με το φινάλε της 3ης αγωνιστικής σε 7ο και 8ο όμιλο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τα ματς στο 8ο γκρουπ (17.00). Ο αγώνας που έχει χαρακτήρα τελικού, είναι αυτός ανάμεσα στη Γκάνα και την Ουρουγουάη. Οι Αφρικανοί έχουν το πάνω χέρι, καθώς βολεύονται και με την ισοπαλία, εφόσον δεν νικήσει με δυο γκολ διαφορά η Νότια Κορέα την Πορτογαλία. Πάντως, έχουν δείξει πως δεν είναι ομάδα που παίζει με σκοπιμότητα, συνεπώς δύσκολα θα κλειστεί.

Για τη «σελέστε» τα ψέματα τελείωσαν και καλείται όχι απλά να επικρατήσει απόψε, αλλά να το πετύχει με διαφορά δύο τερμάτων. Οι Ουρουγουανοί δεν έχουν σημειώσει γκολ ακόμη στο Μουντιάλ και στο τελευταίο τους ματς θα τα παίξουν όλα για όλα. Το Goal/Goal κοστολογείται στο 1.91.

Στην έτερη αναμέτρηση του γκρουπ, οι Πορτογάλοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και απομένουν τα τυπικά για να καπαρώσει και την πρωτιά στον όμιλο. Έτσι, ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να ανοίξει ελαφρώς το ροτέισον απέναντι στη Νότια Κορέα. Οι Ασιάτες «καίγονται» για νίκη αν θέλουν να ελπίζουν. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έχει δείξει καλά στοιχεία στη διοργάνωση και είναι βέβαιο πως θα διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της. Το Over 2.5 Γκολ βρίσκεται στο 1.87.

Το βράδυ (21.00) «τσεκάρονται» τα εισιτήρια από τον 7ο όμιλο. Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει ήδη θέση για τους «16» και κατά 99% θα είναι στην κορυφή του γκρουπ. Ο Τίτε ετοιμάζει ένα μίνι «φρεσκάρισμα» στην ενδεκάδα, ωστόσο δεν θέλει να δει χαλάρωση κόντρα στο Καμερούν. Οι Αφρικανοί παίζουν το τελευταίο τους χαρτί.

Οι παίκτες του Ρίγκομπερτ Σονγκ αρχικά καλούνται να κάνουν το «θαύμα» επικρατώντας της «σελεσάο»! Και στη συνέχεια να παλέψουν μέσω της ισοβαθμίας για τη 2η θέση. Έχουν δείξει πως είναι μια ομάδα που τη χαρακτηρίζει η άγνοια κινδύνου και δεν θα αλλάξει την ταυτότητά της στο τελευταίο της ματς. Το GG & Over 2.5 τιμάται στο 2.40.

Τέλος, η μονομαχία των Σέρβων κόντρα στην Ελβετία αποτελεί τελικό «επιβίωσης» και για τις δύο ομάδες. Το σύνολο του Στοΐκοβιτς θέλει αποκλειστικά τη νίκη και παράλληλα όχι ήττα της Βραζιλίας στο άλλο ματς για να περάσει στους «16». Είναι βέβαιο πως βλέποντας τη «soft» κατάσταση της άμυνάς του (5 γκολ), θα προσπαθήσει να παίξει πιο προσεκτικά.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Μουράτ Γιακίν δεν έχει λόγο να «τρέξει» το ματς. Πρώτον δεν είναι στο στυλ της και δεύτερον όλα δείχνουν πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Αναμένεται λοιπόν ένα ματς υπομονής που δεν αποκλείεται να έχει και αρκετά σκληρό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το Over 4.5 κίτρινες κάρτες κοστολογείται στο 2.40.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting