ΓεροΓιοβάισα: Καλές ευκαιρίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Καλές ευκαιρίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα αφήνει στην άκρη τα σημεία, επιλέγει τα ειδικά στοιχήματα και αισιοδοξεί πως θα κάνει ακόμα ένα πάρτι!

«Ελα γέρο, πες την αλήθεια, έδωσες τη Ρεάλ άσο για γούρι;», με ρωτούν οι χιλιάδες θαυμαστές μου. Δεν θα πω τίποτα, αυτό το ξέρει μόνο η Γιούλια και γω… Απογοητεύθηκα από την εικόνα του Παναθηναϊκού, φώναξα για το καλάθι του Σλούκα! Η διαβολοβδομάδα συνεχίζεται και τα αποψινά ματσάκια έχουν παγίδες, πολλές παγίδες.
Αρχή με τους «Πράσινους» και τη ματσάρα με τη Μονακό!

Ο Τζέιμς επιστρέφει ως αντίπαλος και είναι έτοιμος να στήσει το δικό του πάρτι. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα πάντα και δε θα μοιάζει σε τίποτα με το… φάντασμα του Βερολίνου. Αν δε συμβεί αυτό, τότε βότκα και πούρα κομμένα. Δεν θα πάω με νίκη Παναθηναϊκού, αφού τα αγωνιστικά προβλήματα είναι σοβαρά, όμως τα ειδικά στοιχήματα με… τρελαίνουν. Να πετύχει περισσότερους από 12.5 πόντους ο Γκριγκόνις τιμάται στο 1.85. Αν πάρει μπρος ο Λιθουανός απλά δε σταματιέται και απόψε θα εκτελέσει αρκετές φορές. Στον αντίποδα, ο Χολ θα επιδιώξει να εκμεταλλευθεί την αδυναμία του Παναθηναϊκού κάτω από τη ρακέτα και το Οver 6.5 πόντοι τιμάται στο 1.85.

Επαθα πλάκα με την ομάδα του Μπαρτζώκα… Δεν αγχώθηκα ούτε μια φορά πως θα χάσει. Το σημερινό ματς το φοβάμαι, αφήνω στην άκρη γούρια και ασχολούμαι μόνο με τα ειδικά. O Πίτερς ξέρει καλά την πρώην του, γνωρίζει το γήπεδο και αν… ζεσταθεί, τότε, θα κάψει το αντίπαλο καλάθι. Το Over 7.5 πόντοι είναι μια… σοφή επιλογή. Ο Φαλ μπορεί να κάνει το δικό του πάρτι κάτω από τη ρακέτα και τα Οver 4.5 ριμπάουντ μας καλύπτουν (1.90). Λαρεντζάκης Over 1.5 τρίποντο, όπως και ο Γκιεντράιτις, είναι επιλογές που θα τις βρούμε στο 1.85. Οσοι με ρωτάτε για τον Μάρκους Χάουαρντ, το είπε ο ίδιος... «Απολαμβάνω να βλέπω τον Ολυμπιακός στην ΤV».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα