Η Ρέιντζερς επέστρεψε και δεν αφήνει την ευκαιρία...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η Ρέιντζερς επέστρεψε και δεν αφήνει την ευκαιρία...

bet365

Kύπελλο UEFA, η μεγάλη μου αγάπη, Ρέιντζερς η ομάδα που έπαιξε το πιο παθιασμένο ποδόσφαιρο. Αν βλέπω νικητή απόψε; Φυσικά...

Kύπελλο UEFA, η μεγάλη μου αγάπη. Δε μου αρέσει η λάμψη, είμαι αγνός φίλαθλος, τρελαίνομαι για την ουσία! Και το Kύπελλο UEFA ήταν η αδυναμία μου. Η αλλαγή σε Εuropa League δε με... τρέλανε, όμως παραμένω πιστός στις παλιές αγάπες. Ματσάρα στη Εuropa City, εκεί όπου αισθάνεσαι δέος για τα όσα κατάφερε η Σεβίλλη. Το ζευγάρι δεν το λες και το πιο εμπορικό, αλλά κουβαλάει ιστορία, τίτλους και χιλιάδες πιστούς οπαδούς! Άιντραχτ vs Ρέιντζερς και ο παράδεισός του είναι το Σάντσες Πιθχουάν! Είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τελικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης– έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1960 από τη Ρεάλ Μαδρίτης προτού νικήσει την Γκλάντμπαχ για να κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 1980.

Η Ρέιντζερς είναι η πρώτη σκωτσέζικη ομάδα που φτάνει στον τελικό μιας μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά την... ίδια τη Ρέιντζερς στο Κύπελλο UEFA της σεζόν 2007-08. Οι «Προτεστάντες» έχουν φτάσει σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς, όσους και κάθε άλλη ομάδα της Σκωτίας αθροιστικά. Δέλεαρ η κούπα, ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο η θέση στο Champions League, όμως ο θρόνος χωράει έναν! Η Ρέιντζερς παίζει ένα ποδόσφαιρο που... διαλύει κάθε οικονομική ανισότητα και όχι μόνο. Είναι σαν να νιώθει πως δεν έχει κανέναν περιορισμό ή εμπόδιο. Στηρίζω το διπλό των Τζερς στο 3.25 και το Οver 2.5 στο 2.06!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα