Ρωσία: Στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Ολυμπιονίκης που πήγε να προστατεύσει τη σύντροφο του (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Ρωσία: Στο νοσοκομείο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Ολυμπιονίκης που πήγε να προστατεύσει τη σύντροφο του (vid)

bet365

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Ντμίτρι Σολόβιεβ βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από επίθεση αγνώστου που παρενόχλησε την σύντροφό του.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο ice dancing, Ντμίτρι Σολόβιεβ, καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από επίθεση αγνώστου. Όπως καταγγέλει η σύντροφος του Ρώσου πρωταθλητή και αθλήτρια του curling, Άνα Σιντίροβα ο Σολόβιεβ χτυπήθηκε βάναυσα με κλωτσιές στο κεφάλι από δράστη, ο οποίος τη παρενόχλησε και το αγόρι της μπήκε στη μέση για να την υπερασπιστεί.

«Μία από τις φίλες μου ζήτησε έναν αναπτήρα από ένα γκρουπ τριών ατόμων. Έμοιαζε 18 χρονών. Μετά από αυτό ξεκίνησε μια φραστική επίθεση. Πάντα αυτό που προσπαθώ είναι να αποφύγω τέτοιες στιγμές, και έτσι δεν μίλησα. Ένας από αυτούς έσπρωξε δυνατά τον Ντμίτρι όταν δεν το περίμενε, εκείνη τη στιγμή είχε τα χέρια του στις τσέπες. Έπεσε πίσω και χτύπησε στην πόρτα. Εμείς προσπαθήσαμε να τους χωρίσουμε αλλά… Ο Ντμίτρι ήταν πεσμένος και εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν και να τον κλωτσούν. Δεν ήταν ένας καβγάς και από τις δύο πλευρές. Ήταν μια επίθεση από την μία πλευρά», ανέφερε σε δηλώσεις της η Σιντίροβα.

Το βίντεο από την επίμαχη επίθεση:

 

Τελευταία Νέα