Ολυμπιακός Β': Νέα ισοπαλία αλλά είχε τρία δοκάρια! (vids)

Newsroom
Ολυμπιακός Β': Νέα ισοπαλία αλλά είχε τρία δοκάρια! (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός Β' έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου σε έναν εκτός έδρας αγώνα όπου είχε τρία δοκάρια!

Ο Ολυμπιακός Β' απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας είχε τρία δοκάρια και γενικά χαμένες ευκαιρίες αλλά δεν πήρε τη νίκη με το ματς να μένει στο 0-0. Ήταν μία ακόμα ισοπαλία στη Super League 2 για τον φετινό Ολυμπιακό Β'. Στο 43′ ο Λιάτσος εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Πίτκα.

Στο 51′ σέντρα-σουτ του Λιάτσου με τον Πίτκα να απομακρύνει με τα ακροδάχτυλα και την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Στο 76′ μία όμορφη προσπάθεια του Κίτσου από αριστερά και σέντρα με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα. Οι γηπεδούχοι πάντως παρατάχθηκαν με 15 παίκτες στην αποστολή.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πατί, Παπαϊωάννου (62′ λ,τ Ζαχαράκης), Αμαραντίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενομό, Δαλιανόπουλος και Μπαργκάν (90+3′ Δεινόπαπας).

Ολυμπιακός Β' (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης (86′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ντόη, Λιάτσος (79′ Κωστή), Κίτσος (78′ Σπυριδάκης), Σουρλής και Βοΐλης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα